Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézést kérjek a pofonért?
"Majd ha olyan kérdést olvasok, hogy "a fiúm megcsalt, másodjára, én meg pofon vágtam, kérjek-e elnézést?", akkor le fogom írni neki, hogy a pofon miatt kérjen, ha valóban megbánta, de a kapcsolatot hagyja a fenébe, mert a pasija nem alkalmas egy monogám kapcsolatra, ő meg nem képes uralkodni az indulatain."
Lehet, hogy te igen, de a válaszadók több mint 90%-a nem.
Amúgy a 12-esnek igaza van. Itt nem a kérdező barátnője (ha van egy kis esze, akkor már csak ex-barátnője) az áldozat, hanem a kérdező.
"Itt nem a kérdező barátnője (ha van egy kis esze, akkor már csak ex-barátnője) az áldozat, hanem a kérdező."
Jajj, ne akarjuk már a klasszikus népmesei gonosz-jó, fekete-fehér felosztás az életre alkalmazni. Nincsenek itt áldozatok, két éretlen és nem összeillő emberről van szó, akik együtt összelapátolták azt a trágyakupacot, amivé a kapcsolatuk lett.
# 14:
"Kértem,hogy ha valami nem tetszik neki,szóljon,üljünk le,beszéljünk,nem az a megoldás ha egyből máshoz fut."
Ez alapján szerinted a kérdező éretlen?
Lehet, hogy egy kicsit túl hamar dühbe gurult, de ez akárkivel megtörténhet, miután megcsalták, adott még egy esélyt, és még egyszer megcsalták. Ez olyan lelki trauma, ami sokkal durvább egy meglegyintésnél. (Ha a kérdező igazat mond, és tényleg nem erős ütés volt.)
"Kértem,hogy ha valami nem tetszik neki,szóljon,üljünk le,beszéljünk,nem az a megoldás ha egyből máshoz fut."
Hú, egy kiragadott mondatból rohadtul le lehet szűrni, mennyire érett.
Ha érett lett volna, akkor nem folytatja a kapcsolatot az első eset után. Mert tudja, mit akar és az nem ez.
Nem látok a történetben áldozatot.
Két tapasztalatlan, tartós kapcsolatra még éretlen fiatal kezdeti botladozása, amiből mindketten tanulni fognak, és a következő kapcsolatukat már egy fokkal jobban fogják tudni működtetni. Jó esetben.
"Nem látok a történetben áldozatot.
Két tapasztalatlan, tartós kapcsolatra még éretlen fiatal kezdeti botladozása, amiből mindketten tanulni fognak, és a következő kapcsolatukat már egy fokkal jobban fogják tudni működtetni."
Ez mondjuk kifejezetten nevetséges. Ilyen alapon a gyilkosokkal sincs semmi probléma, csak még éretlenek a törvények betartására. Náluk sem reménykedni szoktak, hogy nem rendez jövő héten is egy mészárlást.
Csak kiprovokálta a pofont, aztán érdekes, hogy rögtön lelépett...... A kapcsolatot nem tudod helyre hozni, kellett egy ürügy, hogy szakíthasson veled. A nők többsége ilyen. Nekem anno a barátnőm ugyanezt csinálta, csak vak voltam és mikor éreztem, hogy gáz van, akkor veszekedtem vele. Aztán közölte, hogy agresszív vagyok és kiabálok vele és ez neki nem tetszik és emiatt inkább nem marad velem. Aztán visszament a volt férjéhez, akit a gyerekei nem szeretnek és verte a lányt is. Na ennyit erről.
Én az önérzetem miatt elnézést kérnék tőle, de csak, mert nem szeretek haraggal elválni senkitől, de ez nem változtat semmin. Én mondjuk azt csináltam, hogy küldtem neki virágot és egy kártyára leírtam, hogy nem haragszok rá és értse meg, hogy ebben a helyzetben mást nem tehettem és bár a kapcsolatnak vége, de próbáljon megbocsájtani. 3 nap múlva felhívott és megköszönte, 2 hét múlva meg randiztunk újra, de sajnos nem volt az már kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!