Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elnézést kérjek a pofonért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézést kérjek a pofonért?

Figyelt kérdés
Barátnőm megcsalt(másodszor)De nem vallotta be.Az elsőt megbocsájtottam neki.Úgy gondoltam jár neki egy esély még.Plusz megígérte,hogy soha nem fordul ez elő többet.Kértem,hogy ha valami nem tetszik neki,szóljon,üljünk le,beszéljünk,nem az a megoldás ha egyből máshoz fut.Azt mondta rendben.Két hete arra lettem figyelmes,hogy forditva rakja le a telefonját,vagy viszi magával mindenhová,állandóan nyomkodja.Egy hétig nem szóltam neki.Vártam,hogy ő szóljon.Nem tette meg.Aztán rákérdeztem,hogy kivel írkál.Többszöri kérdezésre elmondta.Felment bennem a pumpa és kapott egy pofont.Jobbanmondva inkább csak meglegyintettem.Nem akartam bántani,fájdalmat okozni neki.Visszafogtam amennyire csak lehet az ütést.Persze hatalmas balhét csinált belőle,összeszedett pár cuccát és elment.Azóta nem beszéltünk(1 hete).Most azon gondolkodom,hogy megkeressem és elnézést kérjek tőle,vagy sem?
2015. okt. 24. 14:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
10%
Fölösleges.
2015. okt. 24. 14:57
 2/25 anonim ***** válasza:
72%
Te egy agresszív állat vagy, ő meg egy riba*c. :D
2015. okt. 24. 15:02
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Mi a francnak? Ez a kapcsolat mér réges-régen olyan halott, mint az aszfaltra száradt földigiliszta..
 4/25 anonim ***** válasza:
56%
Semmi értelme nem lenne, elnézést kérnél, esetleg megbocsátana, (holott neked van jogod haragudni), egy ideig happy lenne minden, aztán kezdené a hülyeségét megint. Ez az én meglátásom,de lehet,hogy tévedek.
 5/25 anonim ***** válasza:

Nem kell. Szerintem már a másik pasival van és még örül is, hogy megszabadult tóled.

Keress olyat aki értékel és megbecsül.

2015. okt. 24. 15:07
 6/25 anonim válasza:
0%
O csalt meg, es te kersz elnezest? Fura. Bar nem kellett volna megpofozni. Hagyd a francba.
2015. okt. 24. 15:07
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
A pofonért kérhetsz elnézést, ha valóban megbántad, de a kapcsolatot hagyd a fenébe! Ő még nem alkalmas egy monogám kapcsolatra, te még nem vagy képes az indulataidat kezelni. Erre az alapra nem érdemes építkezni.
2015. okt. 24. 15:09
 8/25 anonim ***** válasza:
66%

"Nem akartam bántani,fájdalmat okozni neki."

Dehogynem. Különben nem tetted volna. Legalább álszent ne légy már!

Amúgy meg ennek már az első megcsaláskor is vége volt a történetnek, fölösleges ilyenkor megjátszani még egy darabig a "minden oké"-t...

2015. okt. 24. 15:10
 9/25 anonim ***** válasza:
37%

Ne!

Amit ő lelkileg csinált veled, az sokkal rosszabb, mint egy pofon.

Én inkább egy pofont választanék, (ha az nem teljes erőből van) mint azt, hogy kétszer megcsaljanak.

2015. okt. 24. 15:17
 10/25 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy érdekes, hogy ha a férfi csalta volna meg a nőt, és a nő pofozkodott volna, akkor senki nem mondaná, hogy nem kellett volna megütnie.
2015. okt. 24. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!