Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albán férfi a szeretőm! Hogy tovább?
nekem nincs kapcsolatom ,ez nem nekem bün és mikor a házasságban élő nők lépnek félre (nem egyet ismerek olyat)+férfiak akik házaságban élnek !
!
?
Kedves kerdezo.
Ha ennyire nem fogadod el az alltalad megkerdezettek valaszat akkor mi feszkesfeketeovesjolmegkettyintetlenymellbimbocskajaert kerdezed meg?
Tudatosan belemenni egy ilyen kapcsolatba, bűn. Persze nem a nő ellen követed el, hanem magad ellen. Az élet mindig döntetlenre játszik. Ezt sose feledd, amit adsz másnak, azt kapod vissza. Ennyire egyszerű.
Nekem volt barátnőm csinálta ezt, szétmentünk. Mert megtalálta az álom pasit. Ő is meg az álom pasi elvesztette az álom munkát, most egy rossz környéken nyomorognak, kevés pénzért melóznak, és csalja az álom pasit. :D Ilyenkor jót nevetek rajta, meg az "álom" pasin. Mindenki azt kapja az élettől, amit érdemel. Te sem fogsz többet vagy kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!