Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a megcsalást ebben az esetben?
Dióhéjban: tizenéve tartó párkapcsolat, házasság, közös gyerek. Hatalmas szerelemnek indult, nekem ő az első és egyetlen, férjemnek én az első komoly (1-2 rövidke kapcsolata volt előttem)
Súrlódások elsősorban anyagiak miatt voltak köztünk más téren nagy hibák nem voltak.
Két hónapja kiderült, hogy a munkahelyén megismerkedett egy szintén csalados nővel, akivel aztán valamilyen szerelem féle szövődött. Rengeteg sms, hívás ment köztük, illetve pár csók is elcsattant. Csak munkahelyen találkoztak, egyetlen alkalommal ültek be egy fél órára valahova. Sex nem volt. Ez biztos mivel lehetőség sem nem volt rá.
2.5 hónapig tartott állítólag befejezték. Férjem szánja bánja, igyekszik. De én szenvedek, gyanakszok. Megbocsátható valahogy ez? Kinek sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!