Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a megcsalást ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Dióhéjban: tizenéve tartó párkapcsolat, házasság, közös gyerek. Hatalmas szerelemnek indult, nekem ő az első és egyetlen, férjemnek én az első komoly (1-2 rövidke kapcsolata volt előttem)
Súrlódások elsősorban anyagiak miatt voltak köztünk más téren nagy hibák nem voltak.
Két hónapja kiderült, hogy a munkahelyén megismerkedett egy szintén csalados nővel, akivel aztán valamilyen szerelem féle szövődött. Rengeteg sms, hívás ment köztük, illetve pár csók is elcsattant. Csak munkahelyen találkoztak, egyetlen alkalommal ültek be egy fél órára valahova. Sex nem volt. Ez biztos mivel lehetőség sem nem volt rá.
2.5 hónapig tartott állítólag befejezték. Férjem szánja bánja, igyekszik. De én szenvedek, gyanakszok. Megbocsátható valahogy ez? Kinek sikerült?
Atbeszéltük a dolgainak többször is mindketten hibásak vagyzunk több dologban, igyekszünk valtoztatni.
2015. okt. 10. 13:25
12/21 anonim válasza:
Mintha csak a mi történetünket olvasnám. Nálunk is munkahelyi családos nő, csak munkahelyen találkoztak, így nem volt feltűnő, hogy megcsal. Aztán egyszer bejelentette, hogy megcsalt, de igazából semmit nem jelentett neki a nő, csak lelkileg kisírták magukat egymásnak. (vagyis akkor sokat jelentett, de időközben kiábrándult belőle) Mi mindent átbeszéltük, hogy mit hol rontottunk el, 1 év minimum, hogy túl legyél rajta. Én szakember segítségét is igénybe vettem, így sikerült pár hónap alatt le tudni. De nálunk a szerető nagyobb fejfájást okozott, mivel sérelmezte a lelki szemetesládájának a lelépését.
2015. okt. 12. 19:31
13/21 A kérdező kommentje:
Igen akkor tényleg hasonló a helyzet. Itt is a panaszkodás ment a másik párjára. Már jobban vagyok bàr ott sokat szamit hogy a nővel már csak nem is köszönnek egymásnak.
2015. okt. 13. 08:44
14/21 A kérdező kommentje:
Ők le is feküdtek? Itt csak bujkáltak munkaban a 15 perces szünetben csókolózni...más nem lehetett mert azon a munkahelyen több szabadidő nincs...legalábbis ebben hiszek.
2015. okt. 13. 09:48
15/21 anonim válasza:
Igen volt szex is, munkaidőben megoldották.Azon hamarabb túltettem magam, mint a lelki részén.
2015. okt. 13. 11:40
16/21 A kérdező kommentje:
Igen, az hogy másba beleszeressen rohadt egy érzés...én is ebbe voltam belebetegedve. Ugyanakkor sokat jelent hogy engem választott végül, éa megállt a csóknál. Így könnyebb volt nekem.
2015. okt. 13. 13:47
17/21 anonim válasza:
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az először 2 hónapot vallott be és 1 csókot, utána 2 hónap múlva, miután 10 kilót fogyott a lelkiismeret furdalás miatt, végül elmondta az egész sztorit. Soha egy hétvégét, plusz órát nem töltöttek együtt a család miatt, kizárólag a munkahelyen. 1 héten 1-2szer találkoztak, mivel nem egy telephelyen dolgoztak. És kérj segítséget, mert egyedül nehezen fog menni a gyógyulás, én nagyon erős vagyok, mégis pánikbeteg lettem. Kineziológushoz jártam és gyógyszer nélkül megoldódott. Ez egy tapasztalás volt, mivel megértettük és megoldottuk, így már nem jön elő az életünkbe. Ott van a gond, ahol nem beszélik meg, hanem csak a szőnyeg alá van söpörve (nem beszélünk róla), mert ott visszatér a probléma előbb-utóbb. Mint mindennél az életben, a gyökeret kell megtalálni, és nem a tünetet kezelni.Ha a párod igyekszik, akkor támogasd és fogadj el tőle mindent, csak vele teszel jót, mert enyhül a lelkiismerete.:) Remélem hamar kihevered. Ezután is van élet, sőt akár jobb is lehet, mert jobban odafigyeltek a másikra. Ha vannak érzelmek, ott nincs veszve semmi. Ha már érzelem sincs, akkor kell válni.
2015. okt. 13. 15:21
18/21 anonim válasza:
Nem! 40/n
2015. okt. 13. 15:59
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást, jól esik olvasni hogy pozitív példa is van több is.
Igyekszünk mindketten. Bennem is sok hiba volt amiket tudtam előtte is, hogy bántom vele, de annyira biztosra vettem hogy csak az enyém, hogy mégis folytattam. Egy idő utamán sajnos természetesnek vesszük a másikat, és ami alap, azért miért is pedalozna az ember...arra mindenképp jó volt úgy ahogy történt hogy rájöttünk mennyire fontosak vagyunk egymasnak, és már értékelni is tudjuk. Én külsò segítség nélkül próbálkozom egyenlőre feldolgozni, mivel partner ebben és rengeteget beszélünk, egyenlőre jól haladunk. Ha megtorpannánk akkor megpróbálunk egy párterápiát.
2015. okt. 13. 17:57
20/21 anonim válasza:
Mintha a mi történetünket olvasnám! Hogy vagytok most? Én még nem tudtam túltenni magam ezen. Valahogy hiába értem meg a problémáinkat, ilyet senki nem érdemel! Főleg nem a házastársától sok év után! Egyik pillanatban lelkes vagyok hogy újra kezdjük és minden jó lesz, a másik pillanatban eszembe jutnak a dolgok és az életkedvem is elmegy! :( Fél éve történt. Nem tudom, hogy volt képes ilyesmire a hátam mögött!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!