Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugy érzitek megcsal a párotok, hogyan derült rá fény? Ha szoba hoztátok, hogy mondja meg öszintén, és mehet ha akar, de tagadja, akkor mikor fogja bevallani?
Levázolom a szituáciot!
Napi rendszerességel jár egy közeli presszoba cappuccinot inni.Ha haza jön ebédelni, akkor is oda megy ebéd után.
igaz 3 lány dolgozik ott, felváltva, minden nap megy.olykor szerintem nemsok vendég van ott, déli órák. tehát nem azért mert ott a barát, ismerös.házunkhoz közeli. titkot nem csinál belöle, hogy oda megy. Nekem mégis az a gyanum, hogy valamelyik lány miatt. szová tettem, és tagad.
Ez annyira életszérűtlen, hogy minden délben kávézás közben megcsal azzal a pincérlánnyal, amelyik éppen ott van. Ráadásul elég neki 10-15 perc? Ennyi idő alatt le se hűl a capucino iható hőmérsékletűre.
Az én férjem is eljár minden nap, ugyan abba az órában, ugyan abba a presszóba, de eszembe se jutna, hogy azalatt a negyed óra alatt megcsal. Tudomásul vettem, hogy ez a szokása (van ennél rosszabb is neki, de hát nem tehet róla, egy kicsit kényszeres). Ha sokat nyekteted, tényleg össze fog motyózni, és összeköltözik a három lány közül az egyikkel, de akkor végre megnyugszol majd.
Velem egyszer volt ilyen, a pasi akkor még nem csalt meg, csak ismerkedett oldalakon. Tudtam, h addig vagyok jó neki, amíg nem talál mást. Összecuccoltam, elmentem.
De tényleg el lehetne menni vele egyszer, mert akkor Te is megnyugszol, h nincs ott semmi különös. Miért? Mert ha a párodat tovább nyaggatod ezzel, akkor előbb-utóbb besokall, h úgyis ezt hiszi, akkor meg miért legyek jó... Azoknak, akik azt gondolják, hogy 10-15 perc alatt nem lehetséges semmi, azoknak idézném egy barátom mondását: A pasiknak csajozásra simán 5 perc is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!