Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben mekkora viszonyhálózatot lehetne lerajzolni?
Figyelt kérdés
Vannak akik házasságban élnek, mások, csak együtt élnek, vannak szerelmi kapcsolatok, vannak laza haveri szexkapcsolatok, meg megcsalások. A neten nagyon sok mennyiségű ember ismerkedik.
Ha rajzolnánk egy olyan hálózatot, hogy osszekötnénk az emberek fotóit, hogy mostanában ki, kivel van viszonyba, vagy fekszik le, akár fű alatt, szerintetek lenne nagy botránkozás?
Nagyon falják egymást az emberek? Nagy divatja lett a csak szex kapcsolatoknak? Együttélésnél nagy% megcsalja a párját, gyakran tart szeretőt?
Tudom, h vannak azért jól működő kapcsolatok is.
2015. okt. 2. 20:40
1/3 anonim válasza:
Hát abból a szempontból passz, h én Bp-en élek, és nem ismerem Debrecent. De amikor ott jártam, azt néztem, mennyire adnak magukra a nők. De az is lehet, h erősebbek az íratlan protestáns szabályok, erkölcsök, stb
3/3 A kérdező kommentje:
Az van hozzám közel és azt ismerem jobban.
2015. okt. 5. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!