Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs mit tegyek. Szakitsak?
Alapvetoeb eleg feltekeny tipusu nö vagyok.
A pärommal 1ève lakunk együtt,eddig sosem adott okot a bizalmatlansägra..
De tegnap este egy vörös folttal a nyakän jött haza
Ën szentül àllitom,hogy az olyan,mint egy enyhe nyakszivás.
Szämonkèrtem Töle.
Azt mondta hogy nemtudja miaz,nem viszket neki,bem is fâj,erre elkezdett gùnyolni, hogy ,,jaaaj,biztos kiszivtâk,mi???,,
Nagyon összekaptunk.
Tudja,hogy a megcsalàstol nagyon fèlek.
Sokat veszekedtünk ezeb a tèmân, ès az -eddig- ok nèlküli feltèkenysègemen...na de ezt nem tudom most hova tenni
.
Na erről beszélek:
"A pärommal 1ève lakunk együtt,eddig sosem adott okot a bizalmatlansägra.. "
Nem mi? Hetek óta szajkózod már itt, hogy tuti megcsalt, érzed, csak nem vallja be. Mond, te bolond vagy?
Persze, hogy bolond, epeszu ember nem feltekeny. Plane nem ok nelkul.
Varom a lepontozast, de ez akkor is igy van :)
2 hét alatt vagy a negyedik ilyen kérdésed.. az az érzésed... furcsállod... miért nem szakítasz vele?
Rá semmi nem vonatkozik abból, amit a korábbi kapcsolatban tettek veled, de te meg minden ilyen kérdésednél meg is írod, hogy semmi tény nincs, csak eszedbe jutott, hátha megcsal.
A kiszívás nem múlik el egy nap alatt, de te meg 100 év alatt se leszel mentálisan egészséges.
"eddig sosem adott okot a bizalmatlansägra"
Akkor miért írtál ki már legalább 20 kérdést arról, hogy azt hiszed megcsal?
LoL :D
Ez a hülye liba feldobta a napom ma xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!