Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs mit tegyek. Szakitsak?
Alapvetoeb eleg feltekeny tipusu nö vagyok.
A pärommal 1ève lakunk együtt,eddig sosem adott okot a bizalmatlansägra..
De tegnap este egy vörös folttal a nyakän jött haza
Ën szentül àllitom,hogy az olyan,mint egy enyhe nyakszivás.
Szämonkèrtem Töle.
Azt mondta hogy nemtudja miaz,nem viszket neki,bem is fâj,erre elkezdett gùnyolni, hogy ,,jaaaj,biztos kiszivtâk,mi???,,
Nagyon összekaptunk.
Tudja,hogy a megcsalàstol nagyon fèlek.
Sokat veszekedtünk ezeb a tèmân, ès az -eddig- ok nèlküli feltèkenysègemen...na de ezt nem tudom most hova tenni
.
Jelek?
Kevesebb szex,olyan chatelést folytat,amit nem mutat meg.Ilyenek.
En ilyenremar kemenyen utnek. Gyomorszajra. ( Kivulrol nincs nyoma :D, ha eros , akkor csak legzesleallas van pillanatra es osszeesik, semmi komoly) Szolni nem erdemes, mert meg Te vagy a ' hulye'. Ha utsz es nem szolsz semmit, akkor milyen jofej vagy. Csak a harpiak veszekednek ilyen miatt a pasik szerint. Na igy jott a veres gondolata. Gyakorolj elotte zsakon. Jo lenne, ha jarnal boxra.
Hidd el, nem nagyon lenne tobb ilyen tiszteletlenseg. Mert ez az, foleg a beszolas is. Tudom, mirol beszelek. Ez kell nekik.
N
Már megint te?
Kész csoda, hogy nem dobott ki még a pasid, mint macskát sz*rni. Nem veszed észre, hogy az idióta alaptalan féltékenykedéseddel csak tönkreteszed az életeteket és a kapcsolatotokat?
Folytasd csak a pszichopata viselkedést, aztán itt fogsz majd sírni, amikor végleg elege lesz belőled, mert nyugi, ezt senki se tűri örökké.
Jaj már vártam az újabb kérdésed! :DDDDD
Hetek óta ezzel a hülye megcsalással zaklatod a pasit.
"Sokat veszekedtünk ezeb a tèmân, ès az -eddig- ok nèlküli feltèkenysègemen...na de ezt nem tudom most hova tenni"
Ja hogy mostmár be is látod, hogy ok nélküli? Érdekes egy szerzet vagy, mert az új kérdéseidnél mindig írod, hogy ok nélkül is féltékenykedsz, meg hogy nincs semmi különös, ami gyanakvásra adhatna okot, de közben meg napi szinten hozakodsz elő a baromságokkal. Hogy elmegy egyedül motorozni, hogy felhívta az anyját és szerinted azért mert a lelkiismeretén akart könnyíteni, meg telefonnal megy wc-re és tuti társkeresőik és még sorolhatnám a szerinted furcsa dolgait. Aztán meg mindig írod, hogy nincs semmi különös a viselkedésében. Valami iszonyúan labilis ideg- és lelkiállapotú ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!