Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor ott volt előtted a megcsalás lehetősége, akkor hogyan döntöttél?
Megtetted vagy visszautasítottad?
Megbántad? Miért igen/nem?
Férfiakhoz és nőkhöz egyformán szól a kérdés.
Megtettem.
Megbántam.
Nem biztos, hogy újra megtenném.
Megtettem. De még ám!
A kérdés alatt kettővel van egy másik, ott kifejtettem.
Nem tettem meg.
Azokat a konkrét eseteket nem bántam meg, egyáltalán (merthogy, többször volt lehetőségem, többször utasítottam el, még olyankor is, amikor pedig mellesleg gondolatban már azt tervezgettem, a következő találkozásunkkor hogyan tudnék finoman, fájdalommentesen szakítani a sráccal- és pedig nagyon rá voltam indulva a pasira, akivel adódott a lehetőség), azt viszont lehet, hogy kicsit bánom, hogy sosem léptem félre, semmilyen formában. Már csak megtudni, milyen érzés a tilosban járni. De valahogy a jelenlegi kapcsolatomban nem érzem azt, hogy a kísérletezés veszélyei megérnék a lehetőséget, hogy netalán elveszítsem a párom. Annyira azért nem érdekel, milyen lehet :D Egy komolytalan pasi mellett még csak-csak. De nem ez a helyzet, hát így jártam :)
Megtettem!
Nem bántam meg!!!
Lesz mire viszaemlékezni...
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!