Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan tanácstalan vagyok, tanácsot kérnék. Love sztori alant! Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A történet röviden: Házas voltam, amikor megismerkedtem egy férjes asszonnyal,aki 23 éves. Nem régóta házasodott. Nagyon jól kijöttünk egymással,mondhatni idilli volt a kapcsolat és szex lett belőle. Annyira elmélyült a kapcsolatunk hogy nagyon egymásba szerettünk,együtt töltöttük minden szabadidőnket és nagyon jól elvoltunk. Viszont a feleségem rájött és válás lett belőle. Annyira ez nem zaklatott fel mert ő járt a fejemben folyamatosan, de idővel megváltoztak a dolgok. Rájött hogy ő a férjét szereti igazán,velem szakítani akar,mert kezd a férje gyanakodni,ráadásul rám. Így megkért hogy találkozzak vele és tagadjak le mindent,de velem nem akarja folytatni,gondolom a kockázat miatt. Ha nem tagadnám nagyon megharagudna rám. Tanácstalan vagyok. Mindent kockára tettem érte,mindent megtettem érte és ez lett a vége. Bánom az egészet,de nem akarok én lenni a köcsög a végén,mert nem vagyok olyan. Viszont azt mondta nekem hogy ha velem vége lenne és letagadnám,akkor tudna ugyanúgy élni tovább a férjével,mintha soha semmi se történt volna. Pedig január óta folyamatosan megcsalta velem, és mégis azt mondja hogy nem bír a lelkiismeretével, ezért velem vége. És utána nem lesz neki? Mintha nem is léteztem volna az életében? Létezik ilyen nó? :(2015. szept. 12. 17:57
31/35 A kérdező kommentje:
Nem vallom magam úriembernek. Az exemmel a bèkülès esèlytelen,ezt megbeszèltük. De ő is annak a híve hogy azok a dolgok amik törtèntek a fèrj háta mögött azok derüljenek ki hogy megtudja,kivel èl együtt. Gyerek nincs sehol.
2015. szept. 17. 01:13
32/35 anonim válasza:
Szerintem a csaj tett azért, hogy a kérdező ne legyen úriember.
33/35 A kérdező kommentje:
Ott a pont az előző hozzászólónál!
Ami megfőzött egye meg,ahogy szokták mondani.
Én megfőztem,megettem. Viszont ebben a sztoriban sokan hülyére vannak véve,sokaknak hazudott. Sülőknek,testvéreknek...
2015. szept. 17. 15:44
34/35 A kérdező kommentje:
Update: visszaèrtek,felkeresett egyből. Persze a szokásos önsajnáltató stílusban.
Kiosztottam,szinte üvöltöttem a telefonba. Most szeretne találkozni ès tanácsot kèrni tőlem. Annyit fogok neki tanácsolni hogy próbáljon meg felnőni.
2015. szept. 18. 03:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!