Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Iszonyatosan tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan tanácstalan vagyok, tanácsot kérnék. Love sztori alant! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A történet röviden: Házas voltam, amikor megismerkedtem egy férjes asszonnyal,aki 23 éves. Nem régóta házasodott. Nagyon jól kijöttünk egymással,mondhatni idilli volt a kapcsolat és szex lett belőle. Annyira elmélyült a kapcsolatunk hogy nagyon egymásba szerettünk,együtt töltöttük minden szabadidőnket és nagyon jól elvoltunk. Viszont a feleségem rájött és válás lett belőle. Annyira ez nem zaklatott fel mert ő járt a fejemben folyamatosan, de idővel megváltoztak a dolgok. Rájött hogy ő a férjét szereti igazán,velem szakítani akar,mert kezd a férje gyanakodni,ráadásul rám. Így megkért hogy találkozzak vele és tagadjak le mindent,de velem nem akarja folytatni,gondolom a kockázat miatt. Ha nem tagadnám nagyon megharagudna rám. Tanácstalan vagyok. Mindent kockára tettem érte,mindent megtettem érte és ez lett a vége. Bánom az egészet,de nem akarok én lenni a köcsög a végén,mert nem vagyok olyan. Viszont azt mondta nekem hogy ha velem vége lenne és letagadnám,akkor tudna ugyanúgy élni tovább a férjével,mintha soha semmi se történt volna. Pedig január óta folyamatosan megcsalta velem, és mégis azt mondja hogy nem bír a lelkiismeretével, ezért velem vége. És utána nem lesz neki? Mintha nem is léteztem volna az életében? Létezik ilyen nó? :(

2015. szept. 12. 17:57
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

A mai napig kapcsolatban vagyok az exemmel, nem vagyunk rosszban. Ő túl tette magát rajta, de nehéz a szemébe néznem még mindig.

Tudom hogy vesztettem,de szeretnék emelt fővel veszteni!

2015. szept. 12. 20:43
 12/35 Bence_ ***** válasza:

Emelt fővel?

Akkor kösd össze a fejedet a seggeddel! ( gerinc)

Magadra Figyelj, kerüld el.a férjet, de beszél veled akkor legyél őszinte. Az a nő kerüli a felelőséget. Kefélni veled jó de következménye ne legyen. Ilyen nincs.

Te eldobtál mindent. Azért mert így döntötték. Szedd össze magad. Nézz ki valami célt aztán haladj felé.

2015. szept. 13. 05:59
 13/35 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak az a baj a hülye fejemmel hogy túl jó indulatú vagyok, az utolsó pillanatig védem. Most viszont csend van,nem tudom mi történik a háttérben. Velem megszakította a kapcsolatot egy napja,gondolom azért hogy a férje nehogy még jobban gyanakodjon. Így viszont maga alatt vágja a fát... Azt hiszi hogy ezt csak így lezárhatja? Nem tudom. Viszont azt mondta nekem hogy tudna ugyanúgy élni a férjével mint eddig és boldog tudna vele lenni. Én nem tudtam volna úgy élni a feleségemmel hogy megcsaltam és megszakadt volna a megcsalás. A tény az tény és a lelkiismeret az lelkiismeret marad mindig.
2015. szept. 13. 10:29
 14/35 anonim ***** válasza:
Simán bevállalnám a férj előtt, hogy a szalmazsákom volt évekig a cafat. Ő is főzte, egyen belőle, miért kéne egyedül elvinned a balhét? Gerinctelen c.a.f.k.a.
2015. szept. 13. 11:07
 15/35 A kérdező kommentje:
Január óta van kapcsolatunk és számtalanszor megcsalta, néha igen gusztustalan módon. Ezért nem értem miért szeretheti ennyire hogy az utolsó utáni pillanatig is tagad.
2015. szept. 13. 14:13
 16/35 anonim ***** válasza:
Dehogy szereti, csak jó neki a biztonságos fészek!
2015. szept. 13. 14:17
 17/35 A kérdező kommentje:
Mégse meri bevallani neki az igazat. Pedig már az exem is írt a férjének,csak most nem tudja kinek higgyen. Ennyire naiv ember nem lehet a földön,de az ő baja. Majd én felvilágosítom a részletekről,mert úgy érzem nagyon cserben hagytak :(
2015. szept. 13. 14:50
 18/35 anonim ***** válasza:
Helyesen teszed, ha elmondod a férjnek az igazat.
2015. szept. 13. 16:27
 19/35 A kérdező kommentje:

Egy apró fejlemény az ügyben:

Most hívott,tegnap este összeesett és kórházba került,de már jobban van.

Kérdeztem tőle hogy meddig akarja ezt csinálni? Amíg mindketten tönkre nem megyünk? Az volt rá a válasz hogy "nekem már mindegy"

Mármint neki. Valahogy engem elfelejtett említeni...

2015. szept. 13. 20:39
 20/35 anonim ***** válasza:
19 Ne dőlj be neki. Nagy szinésznő.
2015. szept. 13. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!