Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan tanácstalan vagyok, tanácsot kérnék. Love sztori alant! Ti mit tennétek a helyemben?
Az agyrázkódás bebizonyosodott,mindenki szerint tényleg az van neki.
A férje kamionozik és kiment vele a felesége franciába!
Agyrázkódással! Most vagy hülyék mindketten vagy a leányzó ezzel akarja neki bebizonyítani az "igazát".
CSak hogy nekem hazudott,azt mondta hogy otthon marad vele a férje a héten miközben már akkor is tudta hogy menni fog dolgozni. Tisztára hülyének néz még most is,de nem tudja hogy mit fog kapcsi csütörtökön ha visszaérnek.
Remelem megtartottad a neked irt uzeneteket, es ilyesmiket, meg a vegen ha kitalalsz, bemagyarazza a ferjenek, hogy egy pszichopata zaklato vagy akitol nem tud szabadulni.
Undorito ez a noszemely, megerdemelne, hogy elmondj a ferjenek mindent, egy percig se sajnalnam a helyedben, kesobb sem, amikor nekiall martirkodni es erzelmi zsarolni - mert neki fog allni, majd nezd meg.
Mindenkèpp beszámolok majd.
Igazából órankènt tudnèk valamit írni. Üzenet nem kell,van pár közös fotónk a telómból amit ha meglát a fèrje lehet lebasz nekem egyet. De nem izgat,állok elèbe!
Magaddal foglalkozz. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
Szerinted ez a nő mit csinált volna veled?
Ha úriember vagy eszedbe sem jut hogy egy férjes asszonyt hírbe hozz!
Biztosan hallottál már arról milyen a diszkrét ember!
Pórul jártál, hülye voltál, mert megbuktál a feleséged előtt!
Dugni jó, de szar, ha rájönnek!
Békülj ki az asszonnyal, és neveljétek fel együtt a gyerekeiteket!
És ha félrtedugsz még az életben, okosan csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!