Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Iszonyatosan tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan tanácstalan vagyok, tanácsot kérnék. Love sztori alant! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A történet röviden: Házas voltam, amikor megismerkedtem egy férjes asszonnyal,aki 23 éves. Nem régóta házasodott. Nagyon jól kijöttünk egymással,mondhatni idilli volt a kapcsolat és szex lett belőle. Annyira elmélyült a kapcsolatunk hogy nagyon egymásba szerettünk,együtt töltöttük minden szabadidőnket és nagyon jól elvoltunk. Viszont a feleségem rájött és válás lett belőle. Annyira ez nem zaklatott fel mert ő járt a fejemben folyamatosan, de idővel megváltoztak a dolgok. Rájött hogy ő a férjét szereti igazán,velem szakítani akar,mert kezd a férje gyanakodni,ráadásul rám. Így megkért hogy találkozzak vele és tagadjak le mindent,de velem nem akarja folytatni,gondolom a kockázat miatt. Ha nem tagadnám nagyon megharagudna rám. Tanácstalan vagyok. Mindent kockára tettem érte,mindent megtettem érte és ez lett a vége. Bánom az egészet,de nem akarok én lenni a köcsög a végén,mert nem vagyok olyan. Viszont azt mondta nekem hogy ha velem vége lenne és letagadnám,akkor tudna ugyanúgy élni tovább a férjével,mintha soha semmi se történt volna. Pedig január óta folyamatosan megcsalta velem, és mégis azt mondja hogy nem bír a lelkiismeretével, ezért velem vége. És utána nem lesz neki? Mintha nem is léteztem volna az életében? Létezik ilyen nó? :(

2015. szept. 12. 17:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Bizony, nagy színésznő, ismerek én is pár ilyen nőt. Manipulál, nehogy bedőlj neki.
2015. szept. 13. 21:25
 22/35 A kérdező kommentje:

Az agyrázkódás bebizonyosodott,mindenki szerint tényleg az van neki.

A férje kamionozik és kiment vele a felesége franciába!

Agyrázkódással! Most vagy hülyék mindketten vagy a leányzó ezzel akarja neki bebizonyítani az "igazát".

CSak hogy nekem hazudott,azt mondta hogy otthon marad vele a férje a héten miközben már akkor is tudta hogy menni fog dolgozni. Tisztára hülyének néz még most is,de nem tudja hogy mit fog kapcsi csütörtökön ha visszaérnek.

2015. szept. 15. 11:18
 23/35 anonim ***** válasza:

Remelem megtartottad a neked irt uzeneteket, es ilyesmiket, meg a vegen ha kitalalsz, bemagyarazza a ferjenek, hogy egy pszichopata zaklato vagy akitol nem tud szabadulni.

Undorito ez a noszemely, megerdemelne, hogy elmondj a ferjenek mindent, egy percig se sajnalnam a helyedben, kesobb sem, amikor nekiall martirkodni es erzelmi zsarolni - mert neki fog allni, majd nezd meg.

2015. szept. 15. 13:31
 24/35 anonim ***** válasza:
Számolj majd be a fejleméynekről, kérlek!
2015. szept. 15. 20:22
 25/35 A kérdező kommentje:

Mindenkèpp beszámolok majd.

Igazából órankènt tudnèk valamit írni. Üzenet nem kell,van pár közös fotónk a telómból amit ha meglát a fèrje lehet lebasz nekem egyet. De nem izgat,állok elèbe!

2015. szept. 16. 00:54
 26/35 A kérdező kommentje:
Martírkodni nem szokott,de az öndajnáltatás nagy mestere. Tegnap felhívott nèvtelenül az egyik barátnője ès megkèrt hogy ne mondjak el semmit a fèrjènek. Mesèltem neki egy keveset ès azt mondta ma felhív hogy folytassuk :)
2015. szept. 16. 02:18
 27/35 Bence_ ***** válasza:

Magaddal foglalkozz. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.

Szerinted ez a nő mit csinált volna veled?

2015. szept. 16. 08:52
 28/35 anonim ***** válasza:
előbb gondolkodni aztán csinálni valamit
2015. szept. 16. 21:15
 29/35 anonim ***** válasza:
ez nem love sztori. téged palira vettek
2015. szept. 16. 21:16
 30/35 anonim ***** válasza:

Ha úriember vagy eszedbe sem jut hogy egy férjes asszonyt hírbe hozz!

Biztosan hallottál már arról milyen a diszkrét ember!

Pórul jártál, hülye voltál, mert megbuktál a feleséged előtt!

Dugni jó, de szar, ha rájönnek!

Békülj ki az asszonnyal, és neveljétek fel együtt a gyerekeiteket!

És ha félrtedugsz még az életben, okosan csináld!

2015. szept. 16. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!