Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért úgy dobott ki a barátnőm, hogy megpróbálta eltitkolni a megcsalást? (hogy van új kiszemeltje)
De egyébként minek kell ezen még őrlődnöd? MEgtörtént, nem tudsz már mit tenni, és okokat keresel. Minek?!
Így meg úgy meg amúgy kellett volna cselekednie.. Ja, apukának sem kellett volna lemészárolnia a családját, mégis megtette. Ez van, megtörtént, nem tudsz vele mit kezdeni és az okokat is hiába keresed. Ugyanez igaz erre. Beteg voltál,melletted lett volna a helye, de ő nem volt melletted. Pont.
Lépj tovább.
És minek mész vissza hozzá? Mert szereted?! Hagyjuk már. Lépj tovább, sokadszorra mondjuk.
A csaj nem fog hozzád visszamenni, akármit is csinálsz.
Egyrészt azért mert szeretem.
Másrészt meg azért, mert itt a családja tette tönkre a kapcsolatot, ők fúrták meg és ők agresszorkodtak.
És igen én szeretem.
És nem fogom hagyni, hogy teljesen tönkretegyék, ha kell visszamegyek érte a szarba.
Most még nem tudja mi van, de később nagyon bánná....
Most még nem tudja mi van, de később bánná.. Szerintem meg egy felnőtt nő és el tudja dönteni, hogy mit akar. Elég nagyra vagy magaddal, én is ott hagynálak a pcsába.
Egyébként mégis mit jelent, hogy kemény voltál vele? Ezt még akkor írtál mikor a cseppet sem reális és elérhető álmaidról (álmaitokról) beszéltél.
3 évig abba a hitbe ringatott, hogy őszíntén szeret és öngyilkossággal zsarolt amikor ki akartam lépni.
Most meg én vagyok a pszichopata aki ellen távolságtartás kéne kérni? Úgy gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!