Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért úgy dobott ki a barátnőm, hogy megpróbálta eltitkolni a megcsalást? (hogy van új kiszemeltje)
Reális volt? Ez mind mind rengeteg pénz, ami mellett egy lakás felújítás eltörpül. Most meg egy filléred nincs..akkor hogy lett volna ez reális elképzelés?!?!
Nem csoda, hogy ott hagyott a nőd.
A korábbi kérdéseknél mintha kiderült volna, hogy már az egész család meg akart tőled szabadulni, mert bántalmaztad a lányt és balhéztál vele. Azért be kell egy utat járni ahhoz, hogy a "megölöm magam, ha elhagysz" állapotból eljusson az ember oda, hogy alig várja, hogy megszabaduljon a másiktól..
Egyébként rendkívül problémás alaknak tűnsz (a korábbi kérdések alapján is), és valószínűleg azért nem mondta el az új pasit, mert esélyesnek tűnt, hogy még tovább húzódik miatta a szakítás, valamint mert az égvilágon semmit nem változtatott a dolgon, az új pasi már a szakítás után került a képbe, csak te nem akartad tudomásul venni, hogy már nem vagytok együtt. Megbocsátására nem volt szüksége tőled, és közöd sincs már régen a magánéletéhez. Te eddig is minden ürügyet megragadtál, hogy ne kelljen kiköltöznöd a lakásból, gondolom nem akarta bonyolítani a helyzetet.
Utolsó, azért igenis van kontraszt a megölöm magam ha elhagysz, mert szeretlek és aközött, hogy a születésnapomon még tortát kapok, hogy szeretem, de közben már ment a hazudozás, hogy nem azért gépezik titokban mert pasizik, hanem azért, mert meglepetést szervez.
Születésnapom másnapján pedig elküld.
Ez az ajándék tőle.
És igen összeomlottam igen 3 év után előfordulhat, hogy 1, vagy 2 hónapig nem én vagyok az istencsászár. ilyen is van. Akkor ki kell dobni mint egy tönkrement játékot? nem, mellettem kellett volna maradnia megoldani a dolgot, ahogy én is mellette voltam minden szarban. amíg annyi erőforrásomat nem vették el a felújítások, hogy voltak dolgok amikre nemet mondtam, és persze ő is.
az anyja vert meg!
Én nem ütöttem vissza, hagytam magam.
és utána fenyegetett rendőrrel.
Reggel azért hívta ki az anyja a rendőrt, mert megint harcoltam a barátnőmmel a kapcsolatért (nem bántalmaztam, veszekedtünk) az anyja ebbe is beleugatott és féreg módon rendőrt hívott.
Teljesen összezavarták a lányt. megaláztak előtte ezzel..
Ez nem normális dolog.
És igen mondom, megvert az anyja, és utána hívta a rendőrt, mert azért vert meg, mert nem engedtem el a barátnőm táskáját (kicsit ki voltam már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!