Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha orálisan kielégítesz vkit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha orálisan kielégítesz vkit, akinek van bnője, akkor te vagy nagyobb hibás vagy a srác?

Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 21:04
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
18%

Nekem feleségem van, aztán mégsem csinálok gondot az ilyesmiből! Ha én lennék a srác helyében, és engem elégítettél volna ki orálisan, nem kellene, hogy lelkiismeret furdalásod legyen, mert nekem se lenne!, szóval senki se lenne hibás...

Végül is a feleségemnek nem kell mindenről tudnia!!!

2015. szept. 3. 23:28
 12/23 anonim ***** válasza:
18%
Sziveckém, te vagy a hibás, ugyanis a férfiaknak az ilyemi NEM JELENT SEMMIT!
2015. szept. 4. 10:10
 13/23 gergelice16 ***** válasza:
62%
A srác megcsalja a barátnőjét. Te segítessz neki. Mindketten hibásak vagytok, kivéve ha egy kígyó megmarta a srácot, te meg csak a mérget akartad kiszívni
2015. szept. 4. 11:11
 14/23 anonim ***** válasza:
57%
A 11. es valaszolo egy F@..FEJ. Milyen hazassag az amiben csak ilyen lazan , gond nelkul , simna osszebaszna a fel vilagot es meg meg sem rezdulne a szemed ..... ? Akkor vagy te vagy egy szar ember ( de nagyon ) , vagy mar a felesegeddel olyan jo viszonyban vagytok hogy igy siman megcsalnad ... Minden esetre gratulalok ..... es ha veletlenul van gyermeked akkor oket is ehez az elethez szoktasd .....
2015. szept. 4. 12:19
 15/23 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Nekem nincs barátnők, úgyhogy csinálhatnánk hibás-keresés nélkül is.
2015. szept. 5. 13:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Mindketten hibások vagytok, viszont szerintem mindig a megcsaló félen van a nagyobb felelősség (tök mindegy, hogy férfi vagy nő az illető), mivel neki van kapcsolata, neki kellene hűségesnek lennie, nem a harmadik személynek.
2015. szept. 5. 17:12
 17/23 anonim ***** válasza:
28%
Térdre esni valaki előtt orálisan kényeztetni nem más, mint amikor a végén mwgtörlöd a szád és épp utánad dobja az aprót. Klasszikus értelemben nem vagy ribi, de ha élvezed, hogy a férfiak csak arra használnak amire akarnak, akkor kérj szakembertől segítséget.
2015. szept. 6. 08:45
 18/23 Nagyfater ***** válasza:
68%

Már a kérdés is rossz, mert nem a hibást kell keresni, hanem az okot.

Ha egy nő orálisan elégít ki egy férfit, akkor vagy olyan, aki szinte bárkit bármikor, vagy nagyon bejön neki a pasi, szeretne a kedvében járni, esetleg szeretné megszerezni, és nem érdekli, hogy van-e éppen barátnője (figyelem: nem felesége!), vagy nincs.

Ha egy pasi elfogad egy ilyen "szolgáltatást", akkor lehet, hogy a barátnője nem hajlandó az orális szexre, ezért örömmel kihasználja a kínálkozó ritka alkalmat. Valahol meg is lehet őt érteni. Az is lehet, hogy annyira nem fontos neki a barátnője, hogy az első útjába eső nővel megcsalja, pláne, ha mindjárt "extra" szolgáltatást kap tőle.

Szóval, a dolog sokkal bonyolultabb annál, mint hogy egy "ki a hibás?" kérdéssel el lehetne intézni.

2015. szept. 6. 08:57
 19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, a leghasznosabb válasz! köszönöm!
2015. szept. 6. 15:17
 20/23 Mandy1408 ***** válasza:
A természet. Viszont ha te egyedülálló vagy, akkor csak a pasi követett el megcsalást.
2015. szept. 8. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!