Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha orálisan kielégítesz vkit, akinek van bnője, akkor te vagy nagyobb hibás vagy a srác?
Nekem feleségem van, aztán mégsem csinálok gondot az ilyesmiből! Ha én lennék a srác helyében, és engem elégítettél volna ki orálisan, nem kellene, hogy lelkiismeret furdalásod legyen, mert nekem se lenne!, szóval senki se lenne hibás...
Végül is a feleségemnek nem kell mindenről tudnia!!!
Már a kérdés is rossz, mert nem a hibást kell keresni, hanem az okot.
Ha egy nő orálisan elégít ki egy férfit, akkor vagy olyan, aki szinte bárkit bármikor, vagy nagyon bejön neki a pasi, szeretne a kedvében járni, esetleg szeretné megszerezni, és nem érdekli, hogy van-e éppen barátnője (figyelem: nem felesége!), vagy nincs.
Ha egy pasi elfogad egy ilyen "szolgáltatást", akkor lehet, hogy a barátnője nem hajlandó az orális szexre, ezért örömmel kihasználja a kínálkozó ritka alkalmat. Valahol meg is lehet őt érteni. Az is lehet, hogy annyira nem fontos neki a barátnője, hogy az első útjába eső nővel megcsalja, pláne, ha mindjárt "extra" szolgáltatást kap tőle.
Szóval, a dolog sokkal bonyolultabb annál, mint hogy egy "ki a hibás?" kérdéssel el lehetne intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!