Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja véresre veri a pofám ha megcsalom, ezen kiakadtam és most azt hiszi megcsalom. Hogy jöjjek ki ebből jól?
"én vagyok a fiú tehát ha valaki fülébe jut esetleg ez a szöveg még azt hiszi van valóságalapja és meg tud verni pedig nem"
Mindez a felnőtt párkapcsolatok kategóriában :) Két óvodás. Kérdező, jó pár vagytok ti, nyugodj meg.
Azért a hangnem nem mindegy. Volt barátnőm többször azzal "fenyegetett", hogy eltöri a gerincemet. :D Persze, a gesztusaiból és a közlésmódból egyértelműen tudtam, hogy hülyéskedik, nem is vettem komolyan. Ha már magából kikelve mondta volna, nyilván nem könyvelem el jó fej humornak. Sokat számít a szándék. Hogy most ez humor akart lenni, vagy a dominancia kifejezése, esetleg valós fenyegetés? Nyilván utóbbi esetekben lapát.
De úgy sejtem, amúgy sem működőképes a kapcsolatotok, hiszen sem az alapvető tisztelet, sem az alapvető bizalom nincs meg benne.
De az is sokat mond, hogy te leginkább mások véleménye miatt aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!