Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azt mondja véresre veri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja véresre veri a pofám ha megcsalom, ezen kiakadtam és most azt hiszi megcsalom. Hogy jöjjek ki ebből jól?

Figyelt kérdés
Tehát ezzel fenyegetett meg, persze nem gondolom hogy komolyan mondta de azért lehurrogtam hogy gondolkozzon már miket beszél.Ő most azt hiszi tényleg megcsalom azért akadtam ki...mindeközben én még azon pattogok hogy szívja vissza miket mond hisz én vagyok a fiú tehát ha valaki fülébe jut esetleg ez a szöveg még azt hiszi van valóságalapja és meg tud verni pedig nem.

2015. aug. 31. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

"én vagyok a fiú tehát ha valaki fülébe jut esetleg ez a szöveg még azt hiszi van valóságalapja és meg tud verni pedig nem"

Mindez a felnőtt párkapcsolatok kategóriában :) Két óvodás. Kérdező, jó pár vagytok ti, nyugodj meg.

2015. aug. 31. 23:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért a hangnem nem mindegy. Volt barátnőm többször azzal "fenyegetett", hogy eltöri a gerincemet. :D Persze, a gesztusaiból és a közlésmódból egyértelműen tudtam, hogy hülyéskedik, nem is vettem komolyan. Ha már magából kikelve mondta volna, nyilván nem könyvelem el jó fej humornak. Sokat számít a szándék. Hogy most ez humor akart lenni, vagy a dominancia kifejezése, esetleg valós fenyegetés? Nyilván utóbbi esetekben lapát.

De úgy sejtem, amúgy sem működőképes a kapcsolatotok, hiszen sem az alapvető tisztelet, sem az alapvető bizalom nincs meg benne.

De az is sokat mond, hogy te leginkább mások véleménye miatt aggódsz.

2015. szept. 1. 01:33
 13/14 anonim ***** válasza:
97%
Bár nem vagyok sem nagypofájú, sem férfigyűlölő, de feminista igen (mellesleg aki férfigyűlölő, az alapból nem lehet feminista, csak hogy helyretegyem a fogalomzavart): Nincs undorítóbb dolog, mint amikor az állítólag "szerelmes" fél ilyesmivel fenyegeti (vagy nem csak fenyegeti) a párját, legyen az férfi vagy nő. Mi lenne ezen vicces? Kérdező, te sem lehetsz borotvaéles elméjű, ha a fenti szituációban téged az zavar, hogy más fülébe jut, és azt hiszik, egy nő is meg tud verni. Az ilyen elmebeteg libától meg kell szabadulni. Ja, és ha úgyis a közvélemény izgat, ha más fülébe jut, halál ciki lesz neked, hogy te megelégszel ilyen sötét barátnővel. Melyik kapcsolatban vicc ilyesmivel fenyegetőzni? Mellesleg megnyugtatlak, meg tud verni, ha nagyon akar, a vasaló például biztos keményebb, mint a fejed.
2015. szept. 1. 02:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Rúgd ki a hisztis libát, keress normális nőt!
2015. szept. 1. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!