Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti csalnátok az asszonyt csak azért mert a másik nő profi módon csinálja az orális szexet?
Jaj, bocsi, első sorban nem az előbb említetteket, hanem ezt a topicot akartam megmutatni nektek!
Mert a Kérdező írta, hogy már a házasságkötésük előtt óta tart ez a viszonya férjének az unokatesvérrel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"Egyèbènt azt mondta hogy eddig azèrt titkolta a dolgot mert fèlt hogy a gyerekèt nem engedem majd látni többet."
Ha ez igaz, akkor nem túl intelligens ember.
Egyébként nem már a házasságkötésetek előtt is együtt voltak? Jól értettem?
Csak mert akkor hogy áll meg az az érve, hogy "eddig azèrt titkolta a dolgot mert fèlt hogy a gyerekèt nem engedem majd látni többet."
Nem is volt még gyerek, mikor már tartott a viszony!
ADDIG, míg nem volt gyerek, meg pláne még a házasság előtt, miért titkolta?
És minek házasodott meg, ha (legalább) 2 nőt akar magának?
58-as, most derült ki, hogy mégsem jó a házassága.
Ha valakiről azt hiszem, hűséges, aztán kiderül, hogy mégsem az, az már nem ugyanaz az ember.
De egyébként nőkre is igaz, hogy a szex természetes? Ha férjnél vagyok, és egy kollégával szexelek, a férjemnek kuss van, hisz a szex természetes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!