Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti csalnátok az asszonyt csak azért mert a másik nő profi módon csinálja az orális szexet?
ismerek valakit aki kutyákat herél.. semmi érzéstelenítés, előveszi a bicskáját, megvágja a zacsit és "kiműti" a heréket.. ha gondolod kérdező megadom a számát... de én a helyedbe minimum feldarabolnám (nem a farkát, hanem az egész csávót)
21F
33: Viccen kívül. Mit lehet ilyenre lépni?
Valami olyat mondj, amiért nem csukják börtönbe!
A legjobb férfi az, aki ki van elégítve és meg van etetve? Meglehet.
De a legjobb EMBER viszont az, akinek van gerince.
Nem egyszerű robbantani, de a gyerekeknek (legalábbis, a tieidnek) mindenképpen az az érdeke, hogy a szülei kiegyensúlyozott, boldog környezetet teremtsenek nekik. Egy ilyen manőver után nem tudom, hogyan lehetne ezt megvalósítani válás nélkül. Főleg, hogy ha eddig 2 éven át mindig visszahúzta a farka, akkor sanszos, hogy ez után is vissza fogja húzni, tudsz róla vagy sem. Ha ebbe belemész, akkor a családod valószínűleg egyben marad, bár a boldogságod húzhatod le a vécén (gondolom én). Egyébként meg kereshetsz valakit, aki tisztel téged, és nem megy félre egy kis extra szopásért.
Az unokanővért mellesleg nem kérdezném, nem is szólnék hozzá egy ideig. A férjeddel kell megbeszélni, hogy mi indította ezt az egészet, és ennek ellenére mégis miért vett feleségül, ha mondod, hogy az esküvő előtt is már tartott a viszony. Az a te döntésed, hogy ezek után elváltok-e vagy sem, de én gyanítom, hogy ha a férjed nem csak zavarában mondott valamit, akkor is vannak ott már érzelmek mindkét fél részéről.
Az asszony is prímán szopik, szóval nem.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!