Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tortent koztuk valami? Tobbi lent
Van egy baratnom aki osszejott a baratom legjobb baratjaval. Eleg sok idot toltunk egyutt mint parok.
Sajnos adodott egy helyzet hogy munka ugyben el kellett utaznom. Parom maradt otthon. Baratnom jonni akart hozzank de neki is a parja nem tudott jonni. Mikor szoltam h nem leszek otthon a csajszi mondta h nem gond el iszogatnak a parommal. Mondom oke. Semmi sem fordult meg a fejemben. Este hivtam parom es annyira fura volt. Mintha lihegett is volna.. Kerdezem mit csikaltok. Aa csak tvnek... Szerintetek?
Szerintem igen. Méghozz azért gondolom ezt, mert magamból indulok ki. Ha nem akarnék semmit a bnőm pasijától, akkor nem mennék át hozzá iszogatni. Mert mindenki tudja, h az ilyen iszogatásoknak szex a vége és utána jön a kifogás, h "jajj, becsíptünk egy kicsit és csakúgy hirtelen megtörtént"...Ha a barátnőd egy kicsikét is tisztelte volna az érzéseidet és a barátságotokat, akkor nem ment volna át a pasidhoz. Nekem ez a véleményem, de őszintén kívánom, hogy ne legyen igazam és derüljön ki hogy nem történt semmi.!
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!