Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek tortent koztuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tortent koztuk valami? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Van egy baratnom aki osszejott a baratom legjobb baratjaval. Eleg sok idot toltunk egyutt mint parok.

Sajnos adodott egy helyzet hogy munka ugyben el kellett utaznom. Parom maradt otthon. Baratnom jonni akart hozzank de neki is a parja nem tudott jonni. Mikor szoltam h nem leszek otthon a csajszi mondta h nem gond el iszogatnak a parommal. Mondom oke. Semmi sem fordult meg a fejemben. Este hivtam parom es annyira fura volt. Mintha lihegett is volna.. Kerdezem mit csikaltok. Aa csak tvnek... Szerintetek?

2015. aug. 21. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%

" el kellett utaznom. Parom maradt otthon. Baratnom jonni akart hozzank de neki is a parja nem tudott jonni."

Igen.És nem a pasid volt a kezdeményező fél. Hanem a barátnőd az aki a te ellenséged.

Egy barátnő ilyen esetbe nem megy fel a másik lakásába ha te nem vagy otthon. Sőt mindig odafigyel arra, hogy kerülje az olyan szitut, hogy kettesbe maradjon egy másik fazonnal.Főleg ilyen esetbe.

2015. aug. 21. 13:53
 2/11 A kérdező kommentje:
:(
2015. aug. 21. 13:55
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Fel a fejjel. Nem te vagy az egyetlen akivel ilyen történik, és sajnos nem is te leszel az utsó.

Kapd el négyszemközt a libát, "mosd meg a fejét" és rúgd ki, úgy hogy a lába ne érje a földet és a földön csússzon előtted.

A pasijának ne szólj, a tiednek meg két ízes csípős szöveget nyugodtan tolhatsz az arcába, hogy égjen egy kicsit.

2015. aug. 21. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem ismerem egyikőtöket sem és azt sem tudom ,h milyen emberek vagytok ennyiből nem lehet egyértelműen megállapítani. Viszont egy ilyen összejárós társaságban ki szoktak derülni az ilyenek általában! Ha a pasid és a lány is jó barátok akkor el tudom képzelni, hogy nem volt semmi én is voltam már lány baráttal kettesben órákig. Volt ,h hajnalban mentem tőle haza mégsem történt semmi csak átbeszélgettük az estét!
2015. aug. 21. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Tehát összegezve

- van egy párod

- egy bizalmas barátnőd

- a barátnődnek is van egy párja, aki szintén bizalmas barát

És te egyből arra gondolsz, hogy egyszerre árul el téged a párod, és az amúgy foglalt barátnőd, sőt, egyszerre árulják el a párod bizalmas barátját, és a barátnőd a saját párját. Mindezt annyiból, hogy szerinted "lihegett", mikor felvette a telefont. Ha valóban annyira rossz emberismerő lennél, hogy ez lehetséges, akkor sem veszi fel a félrelépő fél megcsalás közben a telefont, hanem később visszahív, de minimum vár annyit, ameddig sikerül kifújnia magát. Nem lennék a helyedben, magányos dolog lehet ennyire gyanakvónak és önbizalomhiányosnak lenni minden különösebb ok nélkül..

2015. aug. 21. 14:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Szerinted gyanakvo vagyok ha ott hagytam oket h menjenek nyugodtan es iszogassanak???

Nem.

Csak megis fura volt a hangnem. Meg h csond volt es megis szuszogas..

2015. aug. 21. 14:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem kell feltekenynek vagy gyanakvonak lenned ahhoz, hogy elkapjon ez a fura erzes. Manapsag egyre tobb olyat hallok hogy bizalmas meg legjobb baratnok fekszenek ossze a baratnojuk pasijaval vagy nok es ferfiak kerulnek tul kozel a parjuk legjobb baratjahoz. Sajnos van ilyen. Ha gyanakszol, akkor ne hagyd annyiban.
2015. aug. 21. 14:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Biztos jól lerendezte a barátod a barátnődet 😂 miért vagy olyan csököttagyú? Barátaidtól nem mered megkérdezni ,hogy mi a pcsa folyik ott?
2015. aug. 21. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Arany az ilyen "barátnő"... meg sem fordulna a fejemben, ha a barátnő helyébe lettem volna, h így egyedül felmenjek a párodhoz. Mert minek is? Főleg így, hogy a párod barátja sem ért rá. Egyébként az első válaszolóval egyetértek...
2015. aug. 21. 15:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem alapbol nem jo otlet csak ugy iszogatni hagyni a parodat egy masik lannyal akkor sem, ha a legjobb baratnom.

Egyebkent nem tudsz mast tenni, csak hiszel nekik. A masik, amit inkabb nem ajanlok az az, hogy mondd azt a baratodnak, hogy beszeltel a baratnoddel es elmondta ami tortent. Vagy pedig a baratnodnek mondd ezt. A lanyok kevesbe hajlamosak a hazugsagra ilyen szorult helyzetekben tapasztalataim szerint. Ezt csak vegso megoldaskent ajanlom, hiszen lehet, hogy tenyleg semmi nem tortent es akkor a baratod vagy a baratnod meggyanusitva erzi magat.

(Egyebkent az a baratnodnek meg a parodnak teljesen normalis lenne, ha Te meg a baratnod parja csak ugy kettesben iszogatnanak?)

20N

2015. aug. 21. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!