Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tortent koztuk valami? Tobbi lent
Van egy baratnom aki osszejott a baratom legjobb baratjaval. Eleg sok idot toltunk egyutt mint parok.
Sajnos adodott egy helyzet hogy munka ugyben el kellett utaznom. Parom maradt otthon. Baratnom jonni akart hozzank de neki is a parja nem tudott jonni. Mikor szoltam h nem leszek otthon a csajszi mondta h nem gond el iszogatnak a parommal. Mondom oke. Semmi sem fordult meg a fejemben. Este hivtam parom es annyira fura volt. Mintha lihegett is volna.. Kerdezem mit csikaltok. Aa csak tvnek... Szerintetek?
" el kellett utaznom. Parom maradt otthon. Baratnom jonni akart hozzank de neki is a parja nem tudott jonni."
Igen.És nem a pasid volt a kezdeményező fél. Hanem a barátnőd az aki a te ellenséged.
Egy barátnő ilyen esetbe nem megy fel a másik lakásába ha te nem vagy otthon. Sőt mindig odafigyel arra, hogy kerülje az olyan szitut, hogy kettesbe maradjon egy másik fazonnal.Főleg ilyen esetbe.
Fel a fejjel. Nem te vagy az egyetlen akivel ilyen történik, és sajnos nem is te leszel az utsó.
Kapd el négyszemközt a libát, "mosd meg a fejét" és rúgd ki, úgy hogy a lába ne érje a földet és a földön csússzon előtted.
A pasijának ne szólj, a tiednek meg két ízes csípős szöveget nyugodtan tolhatsz az arcába, hogy égjen egy kicsit.
Tehát összegezve
- van egy párod
- egy bizalmas barátnőd
- a barátnődnek is van egy párja, aki szintén bizalmas barát
És te egyből arra gondolsz, hogy egyszerre árul el téged a párod, és az amúgy foglalt barátnőd, sőt, egyszerre árulják el a párod bizalmas barátját, és a barátnőd a saját párját. Mindezt annyiból, hogy szerinted "lihegett", mikor felvette a telefont. Ha valóban annyira rossz emberismerő lennél, hogy ez lehetséges, akkor sem veszi fel a félrelépő fél megcsalás közben a telefont, hanem később visszahív, de minimum vár annyit, ameddig sikerül kifújnia magát. Nem lennék a helyedben, magányos dolog lehet ennyire gyanakvónak és önbizalomhiányosnak lenni minden különösebb ok nélkül..
Szerinted gyanakvo vagyok ha ott hagytam oket h menjenek nyugodtan es iszogassanak???
Nem.
Csak megis fura volt a hangnem. Meg h csond volt es megis szuszogas..
Szia!
Szerintem alapbol nem jo otlet csak ugy iszogatni hagyni a parodat egy masik lannyal akkor sem, ha a legjobb baratnom.
Egyebkent nem tudsz mast tenni, csak hiszel nekik. A masik, amit inkabb nem ajanlok az az, hogy mondd azt a baratodnak, hogy beszeltel a baratnoddel es elmondta ami tortent. Vagy pedig a baratnodnek mondd ezt. A lanyok kevesbe hajlamosak a hazugsagra ilyen szorult helyzetekben tapasztalataim szerint. Ezt csak vegso megoldaskent ajanlom, hiszen lehet, hogy tenyleg semmi nem tortent es akkor a baratod vagy a baratnod meggyanusitva erzi magat.
(Egyebkent az a baratnodnek meg a parodnak teljesen normalis lenne, ha Te meg a baratnod parja csak ugy kettesben iszogatnanak?)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!