Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Veletek mar tortent ilyen?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon beleszerettem egy Erdelyben elo fiuba. Az a helyzet hogy o is szeret de csak 14 evesek vagyunk. Nyaron kivul nem nagyon tudnank talalkozni de nem birom elfelejteni mindig o jar az eszembe es suli utan is csak zenet hallgatok es beszelek vele Messengeren... Tudom ez nem normalis dolog mert meg nem is talalkoztam vele de 1 eve ismertem meg azota skypolok vele... Es egyszeruen nem tudom kiverni a fejembol... Tanacsokat szivesen meghallgatok. Veletek tortent mar ilyen?
(Ekezetek miatt bocsi angol billentyuzetem van.)
2015. máj. 10. 09:51
1/2 anonim válasza:
A barátnőm is hasonló helyzetben van. A fiú akibe szerelmes az ország másik végén lakik. Néha tudnak találkozni, de nagyon ritkán. Sok előnye is van a távkapcsolatnak, de még több hátránya. A fiú (és a lány is) bármit tud hazudni. A barátnőmnek ebben is része volt ezzel a fiúval de azt nem részletezném. Szóval szerintem menj ismerkedj és próbálj hús-vér fiúkkal ismerkedni. Sokkal jobb érzés hétvégenként találkozni mint skypolni. Ha pedig tényleg ő a nagy Ő akkor a sors úgyis össze fog hozni titeket... de mivel ilyen messze lakik valószínűleg a sors nem őt szánta neked. Tudom, hogy nem ezt szeretted volna hallani de én így gondolom..
2/2 anonim válasza:
Nekem koleszba ment a fiú. Szerintem a távkapcsolat sokszor jó dolog, de elég fájdalmas. Egyébként megértelek, mert három évig voltam szerelmes a fiúba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!