Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Hogyan toväbb ha ilyesmit csinäl?
Párommal szemben alapbol eléggé bizalmatlan vagyok,bár okot sosem adott erre.
Sokszor volt ebböl vitánk...
Nos most mondta hogy Iphone5-re cseréli a telojät. Mondom oké,rakjál rá uj billentyükodolot.
Erre mondja,hogy. ,,arra van ujlenyomat felismerö,ráteszem majd azt,, és elkezd röhôgni...nagyon megsértødtem...
Persze nem kell turkàlni mås cuccaiba,de ha esetleg igy kodolja az gyanus..
Akkor hogyan toväbb??
Ez sajnos csak rontani fog a kêtelkedèsemen :(
Ezek szerint azért vagy lelki beteg, mert az ujjlenyomatos cuccal nem fogod tudni kukkolni a másik telóját:D
Nem kéne felkeresned egy dokit, hogy ne minden gyanúúúúúús legyen?:DD
"bizalmatlan vagyok,bár okot sosem adott erre"
Na, innentől kezdve megette a fene az egészet.
Ne haragudj, de te kezdted, ő csak elpoénkodott a bizalmatlanságodon, erre vérig sértődsz.
Mi a párommal simán egymás előtt hagyjuk a telefonunkat, mindenféle kódolás nélkül. Eszembe nem jutna belenézni.
Amugy meg hosszas,egész napis agyalás után megszületett a megoldás a fejemben,ami bär beteg,e ha ,,baj,, vagy. ,,gyanu,, van akkor ehhez fogok nyulni
Ha ujjlenyomat kodos lesz az uj telija,akkor éjjel szépeb hozzáéribtem az ujjät alvás közben és kész
Olvastam az iphone5rol és már akkor érzékeli az ujjlenyomatot,ha hozzáérinted az egyik ujjadat.
Szoval,ha nagyon durvulna a helyzetūnk,ez mèg bevethetö...
Vagy rejteget valamit, vagy direkt bosszant. Melyik jobb/rosszabb? Nem mindegy?
Ha így viselkedik veled, akkor nincs értelme az egésznek...
Lehet, hogy te sem vagy tökéletes, de a te bizalmatlanságodnak is van oka. Ezt kellene felderítenie, és megpróbálnia megoldania, de semmiképpen sem tovább rombolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!