Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti belemennétek egy ilyesmibe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek egy ilyesmibe?

Figyelt kérdés

Ha a barátod/barátnőd távol lenne tőled egy fél évre és felhozakodna az elutazása előtt vele, hogy mit szólnál, ha arra a félévre megkötések nélkül mindketten szabadon kufircolhattok össze-vissza, te belemennél?

19/F és 21/L

2015. aug. 8. 21:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2015. aug. 8. 21:48
 12/22 anonim ***** válasza:

ha ilyen felmerült (félre kurás) akkor ez nem párkapcsolat köztetek,de a ti dolgotok

szerintem ha ennyire nem bírjátok akkor vessetek véget ennek ami most van és utána szabadon csináljátok ami jól esik

vagy valami nyitott kapcsolatot szeretnétek?

nem is értem,mivel azt írtad hogy szerelem van...

8as

2015. aug. 8. 21:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerelmes huzamosabb időt kibír szex nélkül. Aki ilyenbe belemegy az nem szereti a társat ha akadna egy komoly betegsége akkor is megcsalna.
2015. aug. 8. 21:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Indoklás:

A szerelemben benne van az is, hogy CSAK a másik ember kell és senki más. Én legalábbis így érzek a párom iránt. Nem tudnék mással szexelni, akkor sem, ha ő nincs a közelemben. És mivel én így állok hozzá, viszont is ezt várom.

A másik ok pedig, hogy érzelmek nélkül számomra a szex semmivel sem nyújt többet a maszturbálásnál. Tudom, próbáltam. Éppen ezért semmi kedvem hozzá. Most akkor vagy beleszeretek másba, és vele szexelek, vagy marad a jobb kezem.

2015. aug. 8. 21:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy a nő veszélyeztetett terhes lesz, és fél évig nem lehet szexelni. Akkor is félrekúrnál? Miközben a TE gyereked hordja? Aki ennyit nem bír ki szex nélkül, annak nem való kapcsolat. Inkább szakítsatok, és szexeljen mindenki fűvel-fával, aztán mikor már kiélte magát, akkor köteleződjetek el valaki mással.
2015. aug. 8. 21:54
 16/22 A kérdező kommentje:
k
2015. aug. 8. 22:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Persze, en belemennek, szerintem ez egy teljesen korrekt ertelmes megoldas es nem kotelezo egyik felnek sem elni a lehetoseggel, de jo erzes tudni hogyha akarja megteheti kovetkezmenyek nelkul.
2015. aug. 9. 00:01
 18/22 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben ne mond, hogy szeretitek egymást! Akkor nem vágynátok másra, sőt, beleőrülnél a gondolatába is.

Pár hónapja vagytok együtt, és fél évről lenne szó...na ne nevettess!!!

2015. aug. 9. 04:48
 19/22 anonim válasza:

Én belemennék.

Nem tudom mit kell ezen kiakadni. Vannak párok akik együtt élnek és egymás tudtával, beleegyezésével szexelnek alkalmanként mással is. Emellett nagyon szeretik egymást, jó társai egymásnak.

Az ember egyszerűen nem arra teremtetett hogy monogám legyen. Ez csak a patriarchális berendezés hozadéka.

Ha pedig mindketten csak egymással voltatok akkor egyébként is jó ha tapasztalatokat gyűjtötök. Már ha egyébként úgy érzitek hogy ebből komolyabb is lehet.

2015. aug. 9. 06:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Fél évet kislábujjon állva is ki lehet bírni szex nélkül. Nem értem miért kell a szexre úgy tekinteni, mintha meghalna bárki is, ha nem jut hozzá x ideig. Semmi baja nem lesz senkinek sem.. Ha meg nem bír a kapcsolat fél évet szex nélkül...miről beszélünk? Az akkor nem is ér semmit!
2015. aug. 9. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!