Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek így a szexkapcsolatba?
Figyelt kérdés
A lánynak van barátja, mégis folyton azt mondja hogy velem szeretne szexelni, akár többször is. Na most ezzel semmi baj nem lenne, bele is mennék, csak valahogy úgy érzem gerinctelenség lenne a barátjával szemben... Ti belemennétek?2015. júl. 31. 17:35
1/10 anonim válasza:
Én biztos nem..Alapban undorodom az ilyen emberektől,és hozzá sem tudnék nyúlni. De nem ítélnélek el érte. Csak nehogy részedről több legyen idővel, mert akkor végül sérülni fogsz.
2/10 anonim válasza:
Nem lehet hogy rád két szexcápa vetette ki a hálóját és becsapnak? Szexelsz a csajjal, aztán mintegy véletlenül benyit a pasija is és már meg is csinál hátulról aztán pisloghatsz.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát, a pasija nyitogathatna ahova akar, feleakkora mint én úgyhogy nálam ne próbálkozzon :D
Gerinctelenségnek érzem, én se szeretném ha ezt csinálnák velem, de majd elválik, még gondolkodom rajta.
2015. júl. 31. 17:51
5/10 anonim válasza:
nem a te gerinctelenséged, hanem az övé :)
6/10 anonim válasza:
Már milyen értelemben felakkora? Ha a női klasszikus gondolkodás alapján akkor meg is van a magyarázat miért is kerget téged a csaj.
7/10 A kérdező kommentje:
Eléggé vékony a srác, én pedig bár nem vagyok éppen szétgyúrva azért van rajtam izom. :D
2015. júl. 31. 18:09
8/10 anonim válasza:
mekkora k*** a csaj :DDD
az ő gerinctelensége, ráadásul ő ajánlkozott fel neked...
használd ki párszor, az ilyen azt érdemli.
L20
9/10 anonim válasza:
Ha a srác nem lenne haver, jah.
Ez a csaj hibája, nem a tied.
10/10 anonim válasza:
Ha a pasi nem lenne haverom, barátom, ismerősöm, akkor simán belemennék .... Bár nem biztos, engem is szerintem normálisan neveltek, na meg valamilyen szinten így is gerinctelenség, de 80 %, hogy belemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!