Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Eddig tetszettem neki most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig tetszettem neki most miert kerul?

Figyelt kérdés
van egy fiu aki tetszik. Regebben gyakran nezett messzirol sot parszor szemeztunk is. Mostanaba mintha kerulne a tekintetem, lesuti a szemet es ha egy terben vagyunk nem all mellem hanem inkabb elem , hattal. Massal nem viselkedik igy. Alig szol hozzam es ritkan koszon.
2015. júl. 29. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Ha kerüli a szemkontaktust, akkor valamit szégyell, de ha a hátát mutatja neked,kerüli a társaságod, akkor pedig sértődés, elutasítás van a dologban.

37F

2015. júl. 29. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
vagy egyszerűen csak nem érdekled.
2015. júl. 29. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a cipőben járok csak én a másik oldalt tehát én szemeztem vele régebben de ahogy közelebb kerültünk egymáshoz abbahagytam és mivel ez egy munkahelyen van ahol szerelek így folyamatos mozgásban vagyok ami félreérthető a külső szemlélőnek.

Én sem köszönök neki ha meglátom mert kétszer nem viszonozta a harmadikat meg már ne várja.

2015. júl. 29. 14:43
 4/6 A kérdező kommentje:
3/3 te mit varnal a lanytol mit csinaljon ha erdekled? Hasonlo a szitu, de en viszonzom a koszonest. Igaz eleg zavarban vagyok trhat neha van hogy direkt nem figyelek ra ha ott van, de ha igen akkor meg o nem. Koszonom a valaszokat. Ugytunik mar nem erdeklem..
2015. júl. 29. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szituációtól függ de ha köszönsz neki akkor neki kellene lépnie akármilyen kérdéssel. Persze ha ezt nem teszi meg kezdeményezz te mert a mai világban ez nem újdonság.
2015. júl. 31. 07:33
 6/6 kolosszus22 ***** válasza:

Én azt mondom, inkább ő is zavarban van, inkább ilyen kényszertevékenység lehet ez nála, nem tudatos, valszeg te is érdekelheted ezért csinálja, visszahúzódóbb típus lehet. Nem mindenki egy csajozó tehetség, pláne ha még fiatal is. Nem tudja hogyan is kezelje a helyzetet, legalábbis én anno ilyen voltam még tapasztalatlanabb koromban. Amint megéreztem és megtudtam, hogy bejövök egy lánynak ahelyett, hogy rámentem volna, inkább zavarba jöttem és kerültem a kontaktot. :D

28F

2015. júl. 31. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!