Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig tetszettem neki most miert kerul?
Ha kerüli a szemkontaktust, akkor valamit szégyell, de ha a hátát mutatja neked,kerüli a társaságod, akkor pedig sértődés, elutasítás van a dologban.
37F
Ugyan ebben a cipőben járok csak én a másik oldalt tehát én szemeztem vele régebben de ahogy közelebb kerültünk egymáshoz abbahagytam és mivel ez egy munkahelyen van ahol szerelek így folyamatos mozgásban vagyok ami félreérthető a külső szemlélőnek.
Én sem köszönök neki ha meglátom mert kétszer nem viszonozta a harmadikat meg már ne várja.
Én azt mondom, inkább ő is zavarban van, inkább ilyen kényszertevékenység lehet ez nála, nem tudatos, valszeg te is érdekelheted ezért csinálja, visszahúzódóbb típus lehet. Nem mindenki egy csajozó tehetség, pláne ha még fiatal is. Nem tudja hogyan is kezelje a helyzetet, legalábbis én anno ilyen voltam még tapasztalatlanabb koromban. Amint megéreztem és megtudtam, hogy bejövök egy lánynak ahelyett, hogy rámentem volna, inkább zavarba jöttem és kerültem a kontaktot. :D
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!