Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy is van ez? 23L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez? 23L

Figyelt kérdés

Van egy hosszabb, adott esetben 4 éves kapcsolat, ami jól működik, de az egyik fél (a fiú) félrekacsingatna... Van olyan lány, aki konkrétan fekszik neki...

Ha erre sor kerül és esetleg egy másik lánytól többet, jobbat kapna, akkor sanszos, hogy otthagyja a párját, vagy azért ez nem feltétlen így működik?

Mielőtt bárki rosszra gondolna, én vagyok az adott fiú barátnője és okkal kérdezem, sajnos.

2015. júl. 24. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Mi a jobb? Ha csak simán félredug, de azért veled marad, vagy ha le is lép? Szerintem ha megcsal, akkor inkább lépjen is le... Jobban jársz.
2015. júl. 24. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Történt már ilyen nem egy a történelemben. Otthagyhat simán. De ha nem hagy ott téged, csak megcsal, akkor az neked megfelelne? Nem hiszem.

Függ, hogy mennyire szeret téged, mérlegel magában.

2015. júl. 24. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha a pasi félrekacsingat, akkor gondok vannak a kapcsolatotokban és ne áltasd magad azzal, hogy jól működik! Mert ha jól működne, akkor nem kacsintgatna félre! Erről csak ennyit! Egy talpig szerelmes srác egy jól működő kapcsolatban nem néz félre!

Beszélgess el vele, de ne csak erről! Ha nem menthető a kapcsolat, akkor hagyd őt, majd találsz mást!

2015. júl. 24. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolja, hogy többet és jobbat kap, elhagyhat, de simán lehet, hogy csak egy kis változatosságra vágyott és inkább veled akar lenni.
2015. júl. 24. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy kimondom de a barátod már nem szerelmes beléd. Persze ettől még együtt maradhattok, csak az a kérdés, megéri-e? Szerintem legyél erős...
2015. júl. 24. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdésedből egy dolog mindenképp kiderül, hogy sokat szoktál olvasni..

ha otthagy az nem megcsalás, csak ha együtt van két lánnyal az megcsalás.

2015. júl. 24. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Miből szűrted le, hogy sokat szokott olvasni? :D
2015. júl. 24. 16:09
 8/8 omba ***** válasza:

"egy másik lánytól többet, jobbat kapna," - vagy e nélkül is egyszerűen vége.

19 éves korodtól... kb az első komoly kapcsolatod, lehet, neki is - ritkán tartanak a sírig

2015. júl. 24. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!