Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőmnek a mobilján mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek a mobilján mindig bekapcsolva tartom a google helyelőzményeket, hogy lássam merre jár. Az utóbbi időben vettem észre, hogy rendszeresen aprólékosan kikapcsolja amikor bekapcsolom. Gyanús?

Figyelt kérdés

Mutattam is egyszer neki, hogy milyen pontosan mutatja merre jár és igazából nem nagyon meríti a telefont és mondom rendszeresen lekapcsolja, pedig én általában örülök neki, ha látom.

Mivel nem meríti az opció a telefont csak adatokat rögzít arra gyanakszom, hogy olyan helyeken jár amelyeket nem akarom, hogy lássak. (mondjuk amikor az anyjához megy át mondjuk épp nem oda megy, hanem valakivel találkozik, de az látszana a helyelőzményeken)

2015. júl. 23. 15:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj a hozzád hasonló emberekkel, hogy azt hiszik, hogy ha nem mutatják meg az emailjeiket meg hasonlók, már megcsalják a párjukat.

Pedig gondolj bele, te lennél olyan emberrel, aki nem azért bízik benned, mert szeret, hanem azért, mert ellenőriz állandóan? Nekem olyan érzés lenne, mintha börtönben élnék. Pedig nem csaltam meg senkit, és nem is tervezem. Emailben is csak hírleveleket kapok, de ha a párom lecsekkolná őket, nagyon megharagudnék. Nem vagyok fogyatékos, felnőtt, felelősségteljes ember vagyok.

2015. júl. 23. 21:00
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, szerintem jó úton jársz, csak nem elég gyorsan!

Az nem jutott még eszedbe, hogy kövesd? Lopakodhatnál utána, mondjuk azt mondanád neki, hogy anyádhoz mész, de csak lemennél, a kapualjban felvennél egy kalapot, és napszemüveget, utána leshetnéd, hogy merre megy. Az ebayen amúgy lehet kapni ilyen borsó méretű lehallgató készüléket, akkor hallhatnád is.

2015. júl. 23. 21:03
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Uristen, kb azonnal otthagynalak es en is kikapcsolnam, ilyen erovel chip-et is ultethetnel a bore ala😂😂
2015. júl. 23. 21:33
 24/29 anonim ***** válasza:
Elég pocsék lehet, ha valaki minden léptemet követi, ellenőrzi.
2015. júl. 23. 23:05
 25/29 omba ***** válasza:
100%

"Barátnőmnek a mobilján mindig bekapcsolva tartom a google helyelőzményeket, hogy lássam merre jár."

innen már rossz a sztori, akármi is.

Ha a barátnőd meg magánnyomozót küldene rád, azt te is aberráltnak tartanád, ugye?

2015. júl. 24. 11:23
 26/29 omba ***** válasza:
100%

Amúgy meg persze:

"kiderülne egy kapcsolatról ahol pénzt, energiát, őszínteséget és szeretet egyaránt beleadsz, a másik fél csak kihasznál, "- VANNAK iylen esetek, csak nem a barátnőm körül, azért szeretem.

TE hogy állsz ezzel?

2015. júl. 24. 11:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem már azzal is bajom van ha megjegyzi a telefon hogy mikor merre járok mégsem csalom meg a párom. Ha pedig tudja hogy te kapcsolod be mindig ezt, és nem tetszik neki akkor miért nem szól neked erről? Nem lehet hogy azt hiszi magától visszakapcsol ezért újra meg újra kikapcsolja? Ha megcsalna nem (csak) ez a kikapcsolás lenne gyanús hanem más dolgok is.
2015. júl. 25. 00:13
 28/29 anonim ***** válasza:
34%

Miért mutattad meg neki??? Az asszony telefonján még a GPS is folyamatosan be van kapcsolva pont emiatt. Több éve.

Ha tudott róla, és egy darabig nem is kapcsolta ki, de most meg kikapcsolja, majd visszakapcsolja, hogy úgy tűnjön, mintha ki sem kapcsolta volna, akkor bizony "rosszban" sántikál. Nem az a gyanús, hogy kikapcsolja, mert az normális. Te is ezt tennéd. Hanem az, hogy ha hü..re vesz, tudatosan.

2015. júl. 26. 01:09
 29/29 SP4C3 válasza:
20%
Csak azt zavarja, akinek van titkolni valója. Azaz egy kújvát vagy egy ribit. A hozzászóló feminista csôcselékbôl lehet válogatni, a diszkókban fellelhetôek. Akinek nem inge az ne vegye magára...
2015. aug. 7. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!