Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek a mobilján mindig bekapcsolva tartom a google helyelőzményeket, hogy lássam merre jár. Az utóbbi időben vettem észre, hogy rendszeresen aprólékosan kikapcsolja amikor bekapcsolom. Gyanús?
Mutattam is egyszer neki, hogy milyen pontosan mutatja merre jár és igazából nem nagyon meríti a telefont és mondom rendszeresen lekapcsolja, pedig én általában örülök neki, ha látom.
Mivel nem meríti az opció a telefont csak adatokat rögzít arra gyanakszom, hogy olyan helyeken jár amelyeket nem akarom, hogy lássak. (mondjuk amikor az anyjához megy át mondjuk épp nem oda megy, hanem valakivel találkozik, de az látszana a helyelőzményeken)
Amúgy meg nem tudom neked milyen érzés lenne ha kiderülne egy kapcsolatról ahol pénzt, energiát, őszínteséget és szeretet egyaránt beleadsz, a másik fél csak kihasznál, ugyanis VANNAK ILYENEK és nem is ritka.
A hozzászólók többsége úgy beszél mintha nem történne ilyen túl gyakran.
Annál nagyobb probléma az, hogy ennyire ellenőrizni akarod.
Nem a rabszolgád b+.
Én úgy szoktam a gyanúmnak utánajárni, hogy megkérdezem a páromtól hogy merre járt és hogy érezte magát. Jól hazudni nagyon nehéz, a metakommunikáció nagyon beszédes dolog.
Ha a páromtól megkapom mindazt amire szükségem van és kedves velem, akkor igazából az sem érdekelne ha mással is kefélne....nem szeretném rettegésben élni az életem!!!!
Tanulj meg bízni a másikban!!!
37F
Ha már nincs szerelem és bizalom, mi értelme fenntartani a kapcsolatot? Csak szenvedtek benne. Teljesen mindegy, mennyit áldoztatok rá, az emberek általában áldoznak a kapcsolataikra, mégis a legtöbben nem az első szerelmük mellett állapodnak meg végleg.
Szakítsatok és kész, de ennek, amit csinálsz, semmi értelme.
Nem a francot nem meríti...
Imádom,amikor valaki értetlenkedik,hogy miért furcsálják a beteges dolgait :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!