Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalasnak szamit ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasnak szamit ha nem volt sex a kapcsolatunkba csak csok stbstb es vmi miatt nem beszeltunk kb10 napig mikor pedig irtam neki azt mondta hogy massal van vége. Ezt nem előbb kellett volna letisztazni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 12. 23:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Úristen, egyszer azt mondta neked, hogy szerelmem és ebből te elkönyvelted, hogy "jártok?" És ezek után megkérdezed, hogy miért tartalak éretlennek? Ugye csak viccelsz?
2015. júl. 13. 11:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem egyszer mondta !!!csak az utolso talizast irtam le ha nem vetted eszre .

Mar honapok ota azt mondta nekem.lool

2015. júl. 13. 11:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor vázolom én a szitut:

Hónapok óta mondta neked, hogy szeret és smárolgattatok. Aztán valami miatt nem beszéltetek 10 napot és lett kapcsolata, de attól még meg akar d*gni.

Én inkább a kérdésre válaszolnék:

-Vagy nem lettél megcsalva, mert úgy lettél dobva, hogy nem tudtál róla. Na erre mondom én, hogy a lábad sem érte a földet. Persze ez fals.

-Vagy inkább az van, hogy nem adtál neki p*nát hónapokig és keresett valaki mást helyetted. Amennyiben ez kapcsolat volt, akkor bizony meg lettél csalva. Ebben az esetben annak a csajnak is hazudozik, akivel "most van együtt".

-Vagy szerinte nem is volt ez kapcsolat és csak hülyített, mint ahogy a "mostani" csajt is.

Javaslom, hogy továbbra is maradj meggondolt sex terén mindenképp, de ismerősök terén picit jobban. Csak valaki mondja már meg, hogy az első komment, hogyan lett 80%-os :D

2015. júl. 13. 17:03
 14/17 A kérdező kommentje:

Tetszett a kommented utolso.

Az elso valaszolo ugy lett 80as hogy en lepontoztam a tobbi meg fel ( vagy lehet sajat maga felpontozta kamu fiokkal 😜 )

2015. júl. 16. 16:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Mással van.

Akkor meg ne azon rágódj, hogy mi volt ez köztetek.

2015. júl. 18. 11:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Nehany napja hallottam hogy szakitott a csajjal, de nekem meg semmit sem irt.

De valoszinu hogy egy kis ido es felveszi a kapcs. velem ujra, de lehet nem.

2015. júl. 18. 15:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Szerintetek erdemes majd ujra megprobalni ?
2015. júl. 18. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!