Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éve vagyunk házasok.50 évesek vagyunk. Férjemmel jó a kapcsolatom, ő a legjobb barátom. A szex már kicsit uncsi, de még működőképes. Rájöttem, hogy viszonya van az egyik munkatársával, egy csinos 35 éves hölgyről van szó. Mit tegyek?
10- es ez eléggé nagy általánosítás. Én ismerek jópár házasságot, ahol a nem túl sok a szex, viszont a férfi, férj nem csalná meg az asszonyt.
Én azt gondolom, h 25 év házasság után ha avval kell szembesülni a feleségnek, hogy a férje megcsalja, az semmiképp sem nevezhető "jó kapcsolatnak", "legjobb baráti viszonynak". Ha egy kapcsolat jó és a felek a szeretet v szerelem mellett még barátok is, számíthatnak egymásra, akkor ott nincs harmadik fél semmelyik részről.
25 ev hazassag utan egy uj frizura (a ferj lehet eszre sem veszi), vagy egy kozos nyaralas nem sok ujat nyujthat mar.Lassuk be, a szexi fehernemu is valoszinuleg jobban mutat a baratnon.
Itt nem noi praktikakra van szukseg, hanem szembesiteni a ferjet azzal, hogy tudsz a dologrol,es aztan megbeszelni az okokat,es a tovabbi terveket.
Ha a szeretot valasztja, es ezzel kepes felrugni az eddigi eleteteket, akkor te miert akarsz egy ilyen embert magad mellett tudni? Ha nem vonod kerdore es ugy nem teszel semmit, az is olyan mintha beleegyeznel.Az egesz irasbol az jon le, hogy azon aggodsz, nehogy megsertsd a pici lelket a ferjednek.Szerintem te azert kerulod a konfrontaciot vele, mert rettegsz a valaszatol.Igy pedig csak magadat emeszted.
ha te is beszereznél egy néhány alkalomra partnert az jót tenne az önbecslésednek..
nézzük meg hogyan esik neki !
lehet,hogy észbe kap és megpróbálja rendbehozni a házasságot..
ha nem sikerül akkor sem vesztettél semmit!
üdv:zoli
52éves,27éve boldog házas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!