Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 25 éve vagyunk házasok.50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éve vagyunk házasok.50 évesek vagyunk. Férjemmel jó a kapcsolatom, ő a legjobb barátom. A szex már kicsit uncsi, de még működőképes. Rájöttem, hogy viszonya van az egyik munkatársával, egy csinos 35 éves hölgyről van szó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha kérdőrevonom,de nem teszek semmit,az olyan mintha beleegyeznék.Ha várok, elmélyülhet a dolog.Ha választás elé állítom,akkor mit érek el?Ha engem választ,mindig a másikra fog vágyni.Ha a másikat választja, mindent felrugunk?Gyerekeink,már önállóak,egzisztenciánk jó.Mi lehet a megoldás?
2015. júl. 11. 09:46
1 2 3
 11/27 omba ***** válasza:
30%

10-es, ezt honnan gondolod?

"úgy gondolom 50 évesen Neked nincs olyan nagy igényed a szexualitásra" - téves elgondolás, ahogy én tapasztalom.

2015. júl. 11. 13:40
 12/27 anonim ***** válasza:
30%

Ha tényleg olyan jó, baráti a viszonyotok, akkor nem való bele, hogy sunnyogjon a nőjével.

Találjatok valami ésszerű keretet neki is, neked is - láttam én már ilyet. (59F - csak azért írom, mert tényleg láttam. persze, mit nem láttam én még? :D)

2015. júl. 11. 14:12
 13/27 anonim ***** válasza:
69%

tisztázni kell a tényeket, akárhogy is állsz hozzá

szótlanul hagyni hiba

2015. júl. 11. 14:50
 14/27 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem hagyd figyelmen kivul azt a kapcsolatat es lepd meg pl. egy nyaralassal, lehet jot tenne a kapcsolatotoknak egy kis valtozatossag.
2015. júl. 11. 16:42
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

További ötletek a kiskegyedből: gyertyafényes vacsi, vegyél fel szexi fehérnemű és illegesd magad, vedd mélyen a szádba (ja ez már a cosmopolitan)

25 év alatt átmentetek már pár nehézségen, egyszerűen mond el, hogy látod, és kérdezd meg, ő ezt hogy gondolja?

2015. júl. 11. 17:30
 16/27 anonim ***** válasza:
15-os azert nem jo otlet szerintem, mert most meg a ferje bizonytalan, nem tud donteni, es ha rakerdezz akkor lehet donteni fog, es lehet a baratnojet valasztja. Inkabb szerintem erdemesebb figyelmen kivul hagynia a ferjenek ezt a fellangolasat es kicsit bedobnia magat, hogy a ferje fele forduljon. Ha egyutt elmennek nyaralni az a baratnonel biztos cirkusz lesz, es a ferfiak utaljak a konfliktust akkor inkabb kihatral belole es a nyugodtabb legkornel marad. Az mas kerdes, hogy irigylem a kerdezot, hogy maga mellett szeretne tudni a ferjet, en ebben a szituban inkabb segitenek neki csomagolni.
2015. júl. 11. 17:35
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

16-os, én éltem 23 évig házasságban, hát volt ott sokféle dolog. Olyan 10-12 év után már a másik manipulációit is ismered ám, mint a tenyeredet.

És nem egyszerűen férj: jó barátságban vannak. Ez ritka érték. Szóval inkább ahhoz méltatlan.

Amúgy is: nem is biztos, hogy a másik nőt választhatja-e, hogy ő mit akar ettől a dologtól, az homályban van.

2015. júl. 11. 17:41
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha valóban jó a kapcsolatotok, akkor meg tudjátok ezt beszélni. Próbálj higgadt maradni, nem hisztizni (még ha nehéz is ez). Kérdezd meg, miért van szüksége egy külső kapcsolatra és mit tervez a nővel a jövőben. Én nem maradnék benne egy háromszögben, de nem vagyunk egyformák.
2015. júl. 11. 18:30
 19/27 anonim ***** válasza:
18-as gondolom, még fiatal házas lehetsz, 25 év azért kicsit más tészta
2015. júl. 11. 19:02
 20/27 anonim ***** válasza:
45%
En sem hagynam szo nelkul. Gondolom a pasi el van telve magatol, hogy mekkora kiraly o.Fiatal szereto, otthon meg a bamba feleseg, aki semmit sem vesz eszre az egeszbol.En egy reggel mosolyogva egy csomag ovszert nyomnek a ferjem kezebe,es meg mindig mosolyogva,kedvesen mondanam, hogy mivel igen gyakran dugja a kolleginat, biztosan hamar kifogy a keszlet,itt a gyorssegely.
2015. júl. 11. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!