Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éve vagyunk házasok.50 évesek vagyunk. Férjemmel jó
a kapcsolatom, ő a legjobb barátom. A szex már kicsit
uncsi, de még működőképes. Rájöttem, hogy viszonya
van az egyik munkatársával, egy csinos 35 éves hölgyről
van szó. Mit tegyek?
10-es, ezt honnan gondolod?
"úgy gondolom 50 évesen Neked nincs olyan nagy igényed a szexualitásra" - téves elgondolás, ahogy én tapasztalom.
2015. júl. 11. 13:40
Ha tényleg olyan jó, baráti a viszonyotok, akkor nem való bele, hogy sunnyogjon a nőjével.
Találjatok valami ésszerű keretet neki is, neked is - láttam én már ilyet. (59F - csak azért írom, mert tényleg láttam. persze, mit nem láttam én még? :D)
2015. júl. 11. 14:12
tisztázni kell a tényeket, akárhogy is állsz hozzá
szótlanul hagyni hiba
2015. júl. 11. 14:50
Szerintem hagyd figyelmen kivul azt a kapcsolatat es lepd meg pl. egy nyaralassal, lehet jot tenne a kapcsolatotoknak egy kis valtozatossag.
2015. júl. 11. 16:42
További ötletek a kiskegyedből: gyertyafényes vacsi, vegyél fel szexi fehérnemű és illegesd magad, vedd mélyen a szádba (ja ez már a cosmopolitan)
25 év alatt átmentetek már pár nehézségen, egyszerűen mond el, hogy látod, és kérdezd meg, ő ezt hogy gondolja?
2015. júl. 11. 17:30
15-os azert nem jo otlet szerintem, mert most meg a ferje bizonytalan, nem tud donteni, es ha rakerdezz akkor lehet donteni fog, es lehet a baratnojet valasztja. Inkabb szerintem erdemesebb figyelmen kivul hagynia a ferjenek ezt a fellangolasat es kicsit bedobnia magat, hogy a ferje fele forduljon. Ha egyutt elmennek nyaralni az a baratnonel biztos cirkusz lesz, es a ferfiak utaljak a konfliktust akkor inkabb kihatral belole es a nyugodtabb legkornel marad. Az mas kerdes, hogy irigylem a kerdezot, hogy maga mellett szeretne tudni a ferjet, en ebben a szituban inkabb segitenek neki csomagolni.
2015. júl. 11. 17:35
16-os, én éltem 23 évig házasságban, hát volt ott sokféle dolog. Olyan 10-12 év után már a másik manipulációit is ismered ám, mint a tenyeredet.
És nem egyszerűen férj: jó barátságban vannak. Ez ritka érték. Szóval inkább ahhoz méltatlan.
Amúgy is: nem is biztos, hogy a másik nőt választhatja-e, hogy ő mit akar ettől a dologtól, az homályban van.
2015. júl. 11. 17:41
Ha valóban jó a kapcsolatotok, akkor meg tudjátok ezt beszélni. Próbálj higgadt maradni, nem hisztizni (még ha nehéz is ez). Kérdezd meg, miért van szüksége egy külső kapcsolatra és mit tervez a nővel a jövőben. Én nem maradnék benne egy háromszögben, de nem vagyunk egyformák.
2015. júl. 11. 18:30
18-as gondolom, még fiatal házas lehetsz, 25 év azért kicsit más tészta
2015. júl. 11. 19:02
En sem hagynam szo nelkul. Gondolom a pasi el van telve magatol, hogy mekkora kiraly o.Fiatal szereto, otthon meg a bamba feleseg, aki semmit sem vesz eszre az egeszbol.En egy reggel mosolyogva egy csomag ovszert nyomnek a ferjem kezebe,es meg mindig mosolyogva,kedvesen mondanam, hogy mivel igen gyakran dugja a kolleginat, biztosan hamar kifogy a keszlet,itt a gyorssegely.
2015. júl. 11. 20:50
Kapcsolódó kérdések: