Pretty Little Liars sorozat milyen?
Most néztem végig a Gossip Girlt, egyébként 3 hét alatt néztem végig a 6 évadát :D Tudom, függő vagyok :D
És most elakarom kezdeni a PLL-t.
Mit gondoltok róla? A PLL-t kb mennyi idő alatt néztétek végig? :D És melyik jobb, a pll vagy a gg?
Nagyon jó, de azért a GG-t nem körözi le ;)
Különben az 5. évad szerintem egyelőre elég gyengécske, pedig az előző négyet imádtam.
Kedvenceeem:33 <3 de feltétlenül felirattal nézd, a szikronok egyenlőek egy extra tragédiával.. :D amúgy nagyon gyorsan haladok, nem bírok leállni! :) let's watch!! :)
13/L
A 4 évadot végignéztem 3 hét alatt + azt, ami az 5. évadból van. Ez elárul valamit? :DD
Amúgy szerintem az 5. évad is jó, de basszus. 4 rész van eddig és máris lehordod, hogy nem annyira jó. Lesz még belőle 20 rész, ember..
#4 vagyok.
Igaza van az #5-nek. Az 5. évad eddig unalmas, remélem a mostani (100.) rész izgalmasabb lesz, történik benne valami.
Akkor ne nézd. :D
Eddig is történtek benne fontos dolgok, csak nem figyeltek. Menj el rendezőnek amúgy meg, csináljátok ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!