Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szégyen az, ha egy férfi úgy csalja a párját egy prostituálttal, hogy közben a felesége a közös gyereküket várja?
Ezt valahogy nem értem. Keze ,meg szája sincs a nőnek???
Ha kicsit konzervativ a hölgy azért nyugodtan kiverhetné a párjának akár naponta nem kerül semmibe.
Egyszerübb mint az őrületbe kergetni egy kangörcsös férjet szétverni a házasságot.
A kvázás megcsalás nem megoldás szerintem, de ha a "feleség" annyira egoista hogy nem érti meg , mit kell tennie akkor értehtő, hogy ilyen reakció is lehet hogy el megy kvához a férj.
Én mint feleség nem örülnék neki, sőt szar meg minden, de az a véleményem, hogy azon sehogyan sem tenném túl magamat, ha felszed egy nőt és megcsal, az válóok, de egy prostituált az más. Elmegy, fizet, megdugja, lezuhanyzik, felöltözik, oszt jónapot! Ez tényleg csak szex.
Ezt a dolgot, ami előidézi a kapcsolatban meg lehet oldani, lehet érdemes is.
De ha becsajozik? Udvarolgat, elviszi ide-oda, vesz neki ezt-azt, egyre több időt lop el otthonról, hogy együtt lehessenek és fűzhesse, még talán szerelmet is vall neki, megy a szöveg, hogy az asszony egy házisárkány, nincs már köztük semmi, majd el is fogja hagyni, csak most még nem lehet blablabla. Na ilyet megbocsátani... soha.
Kb. minden komment idáig: "Nem felelsz meg az ideológiámnak ezért te rossz vagy! hur dur"
Sok érzelem de egy csepp racionalitás sem.
Ennél nagyobb szemétség nincs is.
Az ilyen férfi minek csinál gyereket? Hogy tud egy ilyen emlékkel hazamenni, belenézni a felesége szemébe, élni tovább a közös életüket? Miért nem veri ki magának?
Ha ilyet megtud tenni, akkor nem szereti a feleségét. Hagyjuk már, hogy ez nem megcsalás. Aki így gondolkodik, az minek házasodik? Hányingert kapok, ha rágondolok, hogy hány férfi szexel úgy a feleségével, hogy előtte egy prostival volt. Undorító!!
Ez nem lehet már szeretet, mert ilyen fokú aljas tettet max. az ellenségemmel szemben tudnék megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!