Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szégyen az, ha egy férfi úgy csalja a párját egy prostituálttal, hogy közben a felesége a közös gyereküket várja?
29: engem keresel ( amúgy, nő vagyok)
Amennyiben tényleg nincs reális esély, hogy 3-4-5 hónapon - vagy jóval több időn belül megváltozzon a dolog ÉS átbeszélik, belemegy mindkét fél, akkor nyugodtan.
( de ugyanezeket a feltételeket szabtam az előző válaszomban is.. nem értem, miért kérdés.. jó, a férfi nyilván nem lesz terhes, de más okon lehet szexre képtelen hosszú ideig..)
32-es.
Mielőtt minősítenél, olvashatnál a válaszok között is, akkor megláthatnád az én írásomat is, amiben leírtam, hogy nem én vagyok az említett férfi. Köszönöm.
20-as melle csatlakozom. Annyi kiegeszitessel. Hogy a prostinak fizetunk. Ha fizetesert volt, akkor nem olyan nagy megcsalas, mintha szerelembol es pont egy prostival lett volna. H megbeszeltek es a teljes szex hianya miatt a feleseg rabolintasaval penzbefizetes elleneben kapott szexualis szolgaltatast, akkor is gaz, de nem tudnam elitelni.
Azt sokkal rosszabbnak vennem ha kolleganovel, rokonnal tenne ilyet, mert akkor abban hamarabb van erzelem...brrr.
-Judit, tegnap hazafele jövet elmentem csalni egy prostihoz.
-Mennyibe került a megcsalás, Roland?
-Egy csalás 10, kettő 15. Nagyon csalós hangulatban voltam, mert tegnap felizgattál az új ruhádban, úgyhogy inkább két csalást fizettem.
-B+ Roland.
-Hát... most csak még jobban megcsalós lettem. Látom mégsincsenek ma itthon a gyerekek, benne vagy egy megcs... dugásban?
Komolyan így beszél valaki otthon ha elment egy prostihoz? Nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!