Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már megcsalásnak számit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalásnak számit? Vagy csak határeset?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki kb. 1 hónapja együtt van egy nővel. Közben munkában elkezd flörtölni egy másik lánnyal, munka után haza akarja vinni (éjjel, de ugy, hogy a lány egy másik városban lakik, tehát a pasinak jó nagy kerülő lenne éjjel). Ezt nem csak ugy jófejségből ajánlotta fel neki, hanem olyan flörtölős stilusban.

Ez vajon normális, ha közben friss kapcsolatban van valakivel? Vagy csak simán még nem tudja, elkötelezze-e magát vagy se, és még mindig próbálkozik másoknál is?

2015. júl. 4. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Megcsalásnak még nem nevezném azt, ha csak flörtöl, de nagyon csúnya dolog.
2015. júl. 4. 14:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is olyan dolog, hogy még nem megcsalás, de jó út afelé. Mert ha csak megdicsér lányokat, vagy viccelődik, az még oké, de ez az éjjel hazaviszlek, jó messzire, ez már kicsit gyanus...szerintem nem tisztességes semmiképpen sem az állitolagos barátnője felé. Amugy nem vagyok érintett a dologban, csak hozzám közel álló emberekről van szó.
2015. júl. 4. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem szereti a barátnőjét.

Én a helyedben össze beszélnék a barátnővel és csapdát állítanék a csákónak.

A lány akivel flörtöl vitesse magát haza majd hívja fel lakására.

Ha a pasi benne lenne akkor a dolog nyilvánvaló és a barátnője nyugodtan szakíthat vele.

Természetesen a flörtölős lánynak nem kell beengednie a csávót, elég ha az igent mond.

2015. júl. 4. 14:55
 4/9 A kérdező kommentje:
A barátnője nem az ismerősöm :) akivel kikezdett, ő a barátnőm, de ő élből azonnal elutasitotta :)
2015. júl. 4. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugyan nem megcsalás, de csak azért, mert még nem talált megfelelő partnert, aki lefeküdne neki. A friss kapcsolata nagyjából semmit nem jelent számára, éppen az elején nem szokott észrevenni más ellenkező neműeket az, akire leszállt a rózsaszín köd.. Az elköteleződés egy szerelemben nem döntés, hanem érzés, és ő cseppet sem érzi úgy, hogy szüksége lenne rá. Csak kihasználja az aktuális barátnőjét. Szép kis jellemrajz egyébként, amit írtál róla..
2015. júl. 4. 15:02
 6/9 A kérdező kommentje:
És az a gáz, hogy nekem ez a pasi tetszik, még mindig :/ szerencsére a barátnőm ezért is utasitotta el rögtön (meg amugy sem az esete)
2015. júl. 4. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Még nem megcsalás, de az lehet belőle. Mellesleg szerintem gáz dolog ez, ha már kapcsolatban van. Ha nem tudja magát elkötelezni, akkor minek lép kapcsolatba? Logic...
2015. júl. 4. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
És ha a barátnőd megtalálja az igazit, majd az igazi meg jól kirúgja, mert a barátnőd a jóképű kollégájának minden nap felhoz a büféből egy tökös-mákos rétest (bármivel behelyettesíthető), és az meg csak kettő fokkal kevesebb, mint hazavinni a munkatársat kerülővel.
2015. júl. 5. 09:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a megcsalás az (részedről), ha olyat teszel, amit nem tennél, ha ő is ott lenne. Egyébként meg lehet, hogy az neki nem gond.
2015. júl. 5. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!