Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi számít megcsalásnak nálad?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak nálad? Meddig tűrnéd el egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 23:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem már egy csók is megcsalásnak számít. Először még talán elnézném, de másodjára már nem. 23/l
2015. júl. 4. 00:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írta, elsőre elnézem, másodszor mar nem.
2015. júl. 4. 00:19
 3/13 anonim ***** válasza:

Hányszor kérdezed még meg?

Csók is megcsalás, először megbocsájtanám, másodjára kizárt.

2015. júl. 4. 00:33
 4/13 A kérdező kommentje:
először kérdeztem meg ezt. :)
2015. júl. 4. 11:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít megcsalásnak? Egyrészt semmiféle testiség nem jöhet szóba. Sem csók, sem fogdosás, sem semmi. Másrészt, ha már lelkileg jobban vonzódik egy másik nő iránt...(mint ahogy az még elfogadható lenne)

Nálam nincs még egy esély. Nincs olyan, hogy huppsz, megcsókoltam...ejnye bejnyne, legközelebb ne csinálj ilyet, nem probléma. Rögtön válás a vége.

Én nem vagyok Teréz anya...nem vagyok lúzer...és nem is hagyom, hogy bárki annak nézzen.

2015. júl. 4. 11:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Amikor érzelmi alapon történik,az már nem fér bele.Egyszer talán még elnézhető egy alkalmi botlás,"csak szex" kíváncsiságból,vagy gyenge pillanatból.De csak ha tényleg szereted a párodat,nem csak ürügyet keresel a szakításra.
2015. júl. 4. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Minden meghitt testi - lelki közelkerülés annak számít. Én csókolózást megbocsájtottam, egyszeri alkalom volt. 17 évesen jöttünk össze, 5 éve vagyunk együtt, azóta a barátom még jobban elköteleződött felém.

Ha szexről lett volna szó, képtelen lettem volna hozzányúlni utána. Ez nem gőg, vagy sértettség, én lennék a legszomorúbb, de az nem menne.

2015. júl. 4. 15:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van, szerintem a megcsalás ott kezdődik, ha már másik lányhoz kötődik inkább, róla ábrándozik. Csókok között is lehet különbség: nem ugyanaz az érzelem nélküli "botlás", mint hogyha szerelmes vagy belé, csak nem mered felvállalni.
2015. júl. 4. 17:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, akkor miért volt egy ugyanúgy megfogalmazott kérdés egy órával a tiéd előtt? :) Pont ugyanezzel a kifejezéssel. Mi számít megcsalásnak, meddig tűrnéd el. Ugyanez volt.
2015. júl. 4. 22:29
 10/13 A kérdező kommentje:
mit tudom én? :) na mindegy, nem állok le vitázni veled, ha nem a kérdésre válaszolsz minek írsz?
2015. júl. 5. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!