Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak nálad? Meddig tűrnéd el egy kapcsolatban?
Hányszor kérdezed még meg?
Csók is megcsalás, először megbocsájtanám, másodjára kizárt.
Mi számít megcsalásnak? Egyrészt semmiféle testiség nem jöhet szóba. Sem csók, sem fogdosás, sem semmi. Másrészt, ha már lelkileg jobban vonzódik egy másik nő iránt...(mint ahogy az még elfogadható lenne)
Nálam nincs még egy esély. Nincs olyan, hogy huppsz, megcsókoltam...ejnye bejnyne, legközelebb ne csinálj ilyet, nem probléma. Rögtön válás a vége.
Én nem vagyok Teréz anya...nem vagyok lúzer...és nem is hagyom, hogy bárki annak nézzen.
Minden meghitt testi - lelki közelkerülés annak számít. Én csókolózást megbocsájtottam, egyszeri alkalom volt. 17 évesen jöttünk össze, 5 éve vagyunk együtt, azóta a barátom még jobban elköteleződött felém.
Ha szexről lett volna szó, képtelen lettem volna hozzányúlni utána. Ez nem gőg, vagy sértettség, én lennék a legszomorúbb, de az nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!