Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy nő (24 éves) eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő (24 éves) eddig "csak" 1 pasival szexelt életében tényleg hajlamosabb arra, hogy megcsaljon és lelépjen?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy nagyon szép lányt, akivel már egy pár vagyunk, viszont ő eddig életében csak egy pasival feküdt le, és ennek én személy szerint nagyon örültem egészen addig, amíg egyik haverom nem mondta, hogy meneküljek amíg tudok, mert az ilyen nők még élni akarnak majd és nem megállapodni. Nem tudom ez mennyire lehet igaz, ezért szeretném nők segítségét kérni leginkább. Elég szolid csaj, közvetlen, barátságos nem úgy ismertem meg, mint aki ilyet tenne, eddig is lehetett volna több pasija, de nem volt, viszont a bogarat mégis beleültette haverom a fülembe. Egyébként elég hamar belém szeretett.
2015. júl. 3. 08:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ha már 24 éves, nem hinném, hogy olyan lenne a természete.

Nekem olyan volt, elismerem, de már 20 évesen kijött, amikor szakítottam az első komoly kapcsolattal, mert úgy éreztem, beszorít ez a tény. XD Mentségemre legyen mondva, amúgy sem szólt volna egy életre, így jobb volt előbb, mint később kilépni belőle.

De ha a barátnőd nem azért szakított, mert valami ilyesmi állt volna a háttérben, nem hinném, hogy ilyen lenne. Majd 40 évesen. 😃😃

2015. júl. 3. 10:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Természetesen ez nem igaz, szerintem a leírás alapján kevés az esély, hogy megcsaljon és lelépjen.
2015. júl. 3. 10:20
 13/20 TallandThin Boy ***** válasza:
Ha ki tudod elégíteni a szükségleteit, akkor nem lesz másra szüksége.
2015. júl. 3. 10:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem hajlamosabb, én is azt mondom.

24 évesen jöttem össze a mostani párommal, előtte egyetlen pasim volt. Az első mellett akkor kezdtem el gondolkodni rajta, hogy tuti ez kell-e nekem ilyen fiatalon, mikor már egyébként is elromlottak köztünk a dolgok. Aztán szingliként rájöttem, hogy annyira nem is akarom én ezt, nem attól élem ki magam, hogy mindenkivel lefekszem. :D

Párom mellett pedig eszembe se jut, hogy valaha is mást akarnék. Ha újat akarok kipróbálni, azt vele is megtehetem, legalább nem lesz egyhangú a szex. :)

Szóval, ne aggódj ezen. Te is írtad, lehetett volna több pasija, nem akarta. Vannak még ilyen lányok, bármilyen hihetetlen. :)

25N

2015. júl. 3. 11:57
 15/20 anonim ***** válasza:
24%
Nyalja ki, aki lepontozott...
2015. júl. 3. 12:02
 16/20 anonim ***** válasza:
67%
Persze, eddig nem akart lefeküdni egy csomó pasival, mikor szingli volt és lehetősége van rá, meg szolid életet élt, de ahogy járni kezdtek hirtelen minden pasival le akar feküdni. Szerintem ha ezt így végiggondolod, te is belátod, hogy ez marhaság. A második kapcsolatomban vagyok, sosem kalandoztam és most sem akarok. Az, hogy valaki 'ki akarja élni magát' az inkább neveléstől, vérmérséklettől meg életszemlélettől függ. Ha emiatt nem jössz össze a csajjal, akkor hülye vagy.
2015. júl. 3. 12:14
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Én speciel majdnem 23 éves voltam, és még szűz, amikor összejöttem a párommal - ma már a vőlegényem, és még a gondolatától is irtózom, hogy mással legyek... tehát nem lehet általánosítani. Biztos van olyan, akiben felmerül, hogy milyen lehet mással... de ugyanígy megtörténhet ez olyan barátnővel is, akin átment a fél város.
2015. júl. 3. 13:20
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem pont fordítva van, tehát minél többet szexelt valaki, annál nehezebb számára megállapodni.
2015. júl. 3. 15:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok, 18 éves korom óta ugyanazzal a párommal. Egyáltalán nincs hiányérzetem, mindent megkapok tőle.
2015. júl. 4. 15:19
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Kb 33-35 éves korra érnek be ezek a hiányok a nőknél.
2015. júl. 6. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!