Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön rám néha a féltékenység?
A túlzott féltékenység egy betegség, miszerint az egyik fél nem tartja magát elég jónak ahhoz, hogy a párja ne kacsintgasson más felé.
Ha a barátod nem olyan, egyáltalán nem kellene tartanod semmitől. Sokszor ez a féltékenység tesz tönkre egy kapcsolatot.
Én egyáltalán nem voltam soha féltékeny, mondjuk a barátommal és a társasággal messze elkerüljük az ilyen bulizós helyeket, mert utáljuk azokat a mai hülye slágereket, amiket méghozzá valamilyen dj is kavargat. NA mindegy. Nem tudom ilyen bulikban mi a szokás, de ha oda is jár nem kell féltékenykedni. Egy kapcsolat nagy alapja a bizalom, anélkül bármennyire is szereted nem fog életed végéig tartani, ezt most meg mondom.
Sok szeretettel ajánlom Neked ezt az előadást, és remélem kérdésedre megkapod a választ :) : https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
A féltékenység önbizalomhiányból származik!
Koszonoom szépen a válaszokat :))
Utolso válaszolo,tudom hogy abbol származik,de hiába volt tobb barátom már,és hiába van egy komoly kapcsolatom,még mindig bennem van az,h nem tudom magam elfogadni,így elképzelhetetlennek tartom még mindig néha hogy tetszek másnak.
Néha azt hisszük, hogy hülyék vagyunk meg "betegek", aztán mégis kiderül, hogy ők a nagy színészek és nem tévedtünk.
Ez most nem hergelés, csak hogy nem mindig a nő a hülye, ha megfordul az agyában az ilyen dolog. Vannak megérzések!
Én párom sem mutatott különösebb jeleket, nem is csalt meg szerintem tettlegesen, csak az agyában. Erre jöttem rá a böngészési előzményei által, amikor rám tört egy érzés, hogy meg kéne nézni mit csinál amikor nem látom, nem vagyunk együtt. Hát nem örültem neki, amit láttam. Aztán meg rám kente, hogy mert én nem voltam olyan amilyet ő akart volna kinézetileg, csakhogy ezt nem közölte. Semmi jelét nem mutatta, hogy neki ilyen baja van, általában dicsérgetett.
Nem is az volt a baja különben, csak jó volt rám kennie a fäszságát. Azóta biztos füstöl az egér, amikor törli ki a dolgokat, mert nem hiszem el neki, hogy már senkire rá sem néz. Pedig azt állítja. Ja, persze...
Nem vagy beteg! Ezt se kell bemesélni akkor magadnak! Betegesen ne legyél féltékeny, de mindenkiben van (általában) egy egészséges féltékenység. Szerintem ha netán nincs egy szikra féltékenység se, azt mondja valaki (mert a bizalom címszó), az sem olyan jó... Most lehet azt mondani, mert tényleg bízik és magabiztos is. Akkor is.
4#
Akit kisebb csalódás ér, az azzal fog pedálozni. Lehet vannak ilyen férfiak, de attól még nem 100°%, hogy a kérdező barátjának bármilyen megcsalási hajlama is lenne.
Lehet én túlságosan bízom a páromban, de soha még csak jel sem volt semmi rosszra.
Ha kicsit féltékeny vagy, oké nem baj, a a te életed, de én nem tudnék úy igazán az lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!