Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelt kérdés

Az egyik fiúismerősömről kiderült, hogy tetszem neki, bepróbálkozott nálam, én meg elküldtem, hiába tetszik, van barátnője. Lassan egy hete történt, és még mindig rosszul érzem magam emiatt.

Beszélünk néha, meg minden, csak már nem olyan közvetlenül.

(A "bepróbálkozott" alatt nem azt kell érteni, hogy elhívott randira, hanem hogy megpróbált megcsókolni)

2015. jún. 27. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
mind2en gyerekek vagytok xd
2015. jún. 27. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Jó, akkor javítok: Férfiismerősömről. Mivel én 20 körül vagyok, ő meg 30 felett, kettőnk közül csak én vagyok gyerek.

De ennek mi köze a kérdéshez?

2015. jún. 27. 13:51
 3/3 eper-répa-barack ***** válasza:
Tetszik neked a fiú.Ha nem,akkor meg imponált az,hogy hiába van barátnője,kísértésbe esett tőled.
2015. jún. 29. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!