Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti elhinnétek a férjeteknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek a férjeteknek?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hónapos babánk. Nemrég költözünk és nagyon sokat stresszeltünk. A férjemmel megromlott a viszonyunk. Hétköznap dolgozik és túlórázik. Hétvégén pedig iskolába jár. Szóval alig van velünk. Szexelni se akar. Most meg Elvileg csapatépítő programon van. Hetente legalább 4x este 10 és éjfél körül jön haza. Rákérdeztem hogy megcsal-mert ha igen akkor szabad utat adok,de ez nem állapot...Azt mondta nem csal meg csak megváltoztak az érzései...de nem tudna más nővel lenni. Ilyenkor higgyek neki? És mit tegyek hogy újra szeressen úgy ahogy én Őt ?

#házasság #megcsalás #elfoglalt férj
2015. jún. 24. 01:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Én viszont spórolok amint lehet. Mivel az én Gyedem nem egy hatalmas összeg. Ezzel szemben a férjem él mint hal a vízben. Cigi napi 1 doboz, pia hogyha bulizni megy,mozi,a melóba mindíg rendel kaját,stb..."

Mintha magamat olvasnám...

2015. jún. 25. 10:39
 22/28 A kérdező kommentje:
21-es üdv a klubban...Tényleg nem értem miért kell pazarolni és feleslegesen költekezni :( Nekem meg lelkiismeret furdalásom van ha veszek 10 dkg sonkát és 12 dkg adnak mert az már 40 Ft-vel több...
2015. jún. 25. 17:44
 23/28 A kérdező kommentje:
Nos Mindenki ! Borult tagnap a bili... Éjjel 1-re ért haza a kedves férjem és nem bírtam tovább. Kész tények elé állítottam és kértem legyen őszinte mert ez nem állapot. Kiderült,hogy van egy lány akivel találkozgat ( de még nem biztos,hogy lesz belőle bármi XD Jó vicc ) és azért jár haza ilyen későn. MÉG nem csalt meg,de arra kért költözzünk el mert nem tud Velünk együtt élni...Gondolhatjátok...Aztán megkérdezte,hogy ha nem lenne a másik nő akkor persze nem akarnék elköltözni ( tudja hogy bármit csinálhat csak a megcsalást nem tűröm ) Szóval az is lehet,hogy kitalálta csak hogy biztosan eltakarodjunk az életéből...Tudja,hogy én menteném a menthetőt a végsőkig...Igazából próbálom tartani magam mert a kisfiam a legfontosabb,hogy ő ne érezze a kiborulásomat...de totál kész vagyok :( Köszönöm tényleg a sok üzenetet ! sajnos így jártunk :(
2015. jún. 26. 10:26
 24/28 anonim ***** válasza:
Kérdező sajnálom, ezt az időszakot akkor túl kell élni. A férjed fogja még a fejét verni a falva ebben biztos vagyok, persze attól neked nem lesz jobb. Kíváncsi vagyok azért mit fog évek múlva mondani a gyereknek, miért nem kellett neki.
2015. jún. 26. 12:16
 25/28 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy el se tudom képzelni nélküle az életem/életünket. Hiába olyan amilyen :( Még ígyis szeretm :( és nem tudom mihez kezdek így :( Persze az idő majd segít...és itt van a kisfiam akit imádok ( Ő legalább egy ideig nem hagy el :) )
2015. jún. 26. 12:22
 26/28 anonim ***** válasza:

Én tudom.

Kezdd el Magadat is megszeretni, mert Jézus is megmondta, úgy szeresd felebarátodat, mint tenmagadat, és Te nem szereted ugyanannyira magadat, ezért rosszul csinálod.

Majd ha sikerül szintre hozni az önszeretetet is, akkor lenne értelme minden másnak, amit itt mondani lehetne tanácsként, hogy mit KÉNE érezned ehelyett...

2015. jún. 26. 23:10
 27/28 anonim ***** válasza:

Annyira tudtam, hogy nő van a dologban...

Még nem csalt meg? Én ezt már megcsalásnak nevezném. Igaz, hogy nem feküdt le vele. De miatta hazudott neked, a családja helyett inkább vele volt. Gondolom ha szex nem is volt, azért 1-2 dolog már igen... És ez neked nem megcsalás?

Nem gondol se rád, se a fiára, csak saját magára. Ez az ember sajnos már nem szeret téged.

2015. jún. 26. 23:24
 28/28 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom,hogy így jártál,de talán jobb is hogy most borult a bili,még a fiad kicsi,és nem 5 év múlva mikor megszenvedné.

Én szerintem nem csak találkozgat vele,hanem le is fekszenek,csak azért mondja ezt,hogy ne tűnjön annyira hibásnak. 21-es vagyok,és egyébként az én páromnak is volt hasonló esete,akkor az volt,hogy csak flört,aztán kiderült,hogy hónapok óta viszonyt folytattak.

2015. jún. 27. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!