Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek a férjeteknek?
"Én viszont spórolok amint lehet. Mivel az én Gyedem nem egy hatalmas összeg. Ezzel szemben a férjem él mint hal a vízben. Cigi napi 1 doboz, pia hogyha bulizni megy,mozi,a melóba mindíg rendel kaját,stb..."
Mintha magamat olvasnám...
Én tudom.
Kezdd el Magadat is megszeretni, mert Jézus is megmondta, úgy szeresd felebarátodat, mint tenmagadat, és Te nem szereted ugyanannyira magadat, ezért rosszul csinálod.
Majd ha sikerül szintre hozni az önszeretetet is, akkor lenne értelme minden másnak, amit itt mondani lehetne tanácsként, hogy mit KÉNE érezned ehelyett...
Annyira tudtam, hogy nő van a dologban...
Még nem csalt meg? Én ezt már megcsalásnak nevezném. Igaz, hogy nem feküdt le vele. De miatta hazudott neked, a családja helyett inkább vele volt. Gondolom ha szex nem is volt, azért 1-2 dolog már igen... És ez neked nem megcsalás?
Nem gondol se rád, se a fiára, csak saját magára. Ez az ember sajnos már nem szeret téged.
Nagyon sajnálom,hogy így jártál,de talán jobb is hogy most borult a bili,még a fiad kicsi,és nem 5 év múlva mikor megszenvedné.
Én szerintem nem csak találkozgat vele,hanem le is fekszenek,csak azért mondja ezt,hogy ne tűnjön annyira hibásnak. 21-es vagyok,és egyébként az én páromnak is volt hasonló esete,akkor az volt,hogy csak flört,aztán kiderült,hogy hónapok óta viszonyt folytattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!