Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti elhinnétek a férjeteknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek a férjeteknek?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hónapos babánk. Nemrég költözünk és nagyon sokat stresszeltünk. A férjemmel megromlott a viszonyunk. Hétköznap dolgozik és túlórázik. Hétvégén pedig iskolába jár. Szóval alig van velünk. Szexelni se akar. Most meg Elvileg csapatépítő programon van. Hetente legalább 4x este 10 és éjfél körül jön haza. Rákérdeztem hogy megcsal-mert ha igen akkor szabad utat adok,de ez nem állapot...Azt mondta nem csal meg csak megváltoztak az érzései...de nem tudna más nővel lenni. Ilyenkor higgyek neki? És mit tegyek hogy újra szeressen úgy ahogy én Őt ?

#házasság #megcsalás #elfoglalt férj
2015. jún. 24. 01:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%

Ne a bogarat akarjatok a fulebe ultetni, ne szitsatok a tuzet! Igen lehet, hogy felrelep. A felvazolt helyzetben ez sztendert viselkedes. Most szuletett gyerek, feszekrakas, anyuci termeszetes oknal fogva leginkabb csak a gyerekkel foglalkozik, kozben hulla faradt es nincs is energiaja az apucival foglalkozni, az apanak munkahelyi stressz is es otthon is csak a feszultseg ... ilyen esetekben magasszazalekban elkoszalnak az ifju apukak, vagy elkezdenek kocsmazni, haverozni, avagy gepezni. Ebben amugy meg nincs is olyan nagy gond, ez klasszikus viselkedes.

Az nem mindegy, hogy egymas kozott mikent rendezik az ilyen helyzeteket. Akar igy, akar ugy, nem gondolnam bolcs dolognak a feszultseget gerjeszteni, mint inkabb finoman kellene ujra egymasra talalniuk, kulonben mindennek az artatlan gyerek fogja meginni a levet.

A ferfiak igen, szoktak felrejarni ilyen helyzetben ... aztan az ertelmesebbje egyszer csak a fejehez kap, lelkiismereti gondjai lesznek es lehorgasztott fejjel, logo orral kullog haza es mintaferj valik belole.

Nem az a lenyeg ebben a tortenetben, hogy a ferj most valoban hutlen-e (bolcsebb dolog lenne nem is erre kihegyezni a dolgokat), hanem, hogy most hogyan tovabb. Nem harcolni kell azzal akit szeretsz, hanem megprobalni megbeszelni a dolgokat es megnyugtatoan rendezni a helyzetet.

2015. jún. 24. 07:22
 12/28 anonim ***** válasza:
48%

A gyoztes harcnak megvan a maga koreografiaja es filozofiaja. Bolcs hadvezer nem indit rohamot csak ugy, hogy majd utana meglatja mikent alakultak a dolgok. Egy csatanak van celja es van strategiaja.

Neked kell eldontened kedves kerdezo, hogy mi a celod, de mint irod: " mit tegyek hogy újra szeressen úgy ahogy én Őt" ... akkor ne azzal foglalkozz, hogy hibazott-e a parod (vagy igen, vagy nem), hanem, hogy most hogyan tovabb. Beszelgessetek. Beszelgessetek, de ne az mostani serelmeken, hanem a holnapon. Elore nezzetek, kozeledjetek ujra egymashoz es kezenfogva induljatok egyiranyba.

2015. jún. 24. 07:35
 13/28 anonim ***** válasza:
21%

"Ilyenkor higgyek neki?"

Ferjed. Szereted. A gyermeketek apja. A csaladotok feje. Miert ne hinnel? Valojaban hogyan szereted ha nem is hiszel neki? Miert szultel neki gyereket, ha nem bizol benne?

Most tenyleg azt akarod kideriteni, hogy megcsaltak-e? Es ha ez miatt szakitani fogtok es egyedul maradsz a gyerekkel? Tenyleg ezt szeretned?

En voltam mar valo ok. Csinos anyuci, allandoan dolgozo ferj, en meg egyedul. Baratkozas-kivancsisag-vonzalom-megcsalas. Kiderult. Beszeltem a ferjjel, mondtam neki, hogy nincs mit csinalni a felesege meg van marhulva es en sem hagynam csak ugy abba a dolgokat, de figyelmeztettem, hogy ne valjanak el, mert ez a nagy hevesseg ugy is alabbhagy idovel. Persze a buszke ferj elvalt. Eladtak a lakast-autot, egyik gyerek itt, a masik ott es elbucsuztak egymastol. En termeszetesen felvallaltam a dolgot es osszebutoroztam a holggyel, de csak inkabb betyarbecsuletbol, mint szandekaim szerint. Es igen, nekem lett igazam ... elmult a vonzalom, kihult a szenvedely. Emiatt nem kellett volna elvalniuk, nem kellett volna elforgacsolni a vagyonukat, nem kellett volna szetcseszni a csaladjukat. Nem az volt a lenyeg, hogy mi felreleptunk-e az asszonykaval hanem, hogy Ok nem hoztak helyre a hazassagukat es ennek mind-mind a gyerekek ittak meg a levet.

Szoval neked kell tudnod, hogy mit akarsz majd kihozni a sajat szitudbol, de szerintem jol gondold at.

2015. jún. 24. 08:06
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez is egy nézőpont. Ugyanakkor én is azt tettem volna mint a férj. Nekem ne mondja senki, hogy egy házasság fenntartásához nyelni kell a megcsalást.
2015. jún. 24. 13:25
 15/28 anonim ***** válasza:

67% szóval szerinted el kéne tűrni egy szó nélkül, hogy megcsalja? Mert amikor gyerek születik, az apák szoktak ilyet?

A fő kérdés az volt, hogy elhinnènk-e neki.

Normális esetben az apák sietnek haza a családhoz, és kiveszik a részüket a gyereknevelésből. Nem kocsmázni, csajozni járnak. És bolond az aki szó nèlkül hagyja az ilyen viselkedést, mert 'majd úgyis megunja és visszajön'. Aztán utána majd boldogan élnek azzal a tudattal, hogy a kedves apuka másba mártogatta a dákót hónapokig. Aztán ha újabb lehetősége lesz, nem fogja kihagyni, mert a feleség majd azt is elviseli, oda utána úgyis visszamehet...

2015. jún. 24. 13:30
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én szeretnék Neki hinni és hiszek is csak közben nem akarom,hogy totál átverjen és a nagyon naiv lelkemet összetörje. Igen sajnos nagyon sokat tűrtem tőle mert nagyon szeretem. Nem akartam ,,pórázon,, tartai. Utálja ha kérdezgetem és érdeklődök. Szóval úgy voltam vele menjen a haverokkal,mozizzon,iszogasson legalább nem fásul bele a gyereknevelésbe. Viszont most már odáig fajult a dolog,hogy kb nem látja ébren a babánkat. A fiam kb. azt se tudja ki az apja :( Egyszer se pelenkázta,nem etette,nem öltöztette...stb...Pedig Ő még talán jobban akart gyerkőcöt mint én. Én nagyon szeretek anya lenni és igazából azért nem is stresszeltem rá a dologra mert nem akartam,hogy a fiunk is megérezze ezt és ,,lelkibeteg baba,, legyen. Nagyon sokszor megkértem,hogy üljünk le és beszéljük át a dolgokat,de ő mindig azzal jön,hogy már 100x megbeszéltük. Ő mindig olyan dolgokat hánytorgat fel ami kb a kapcsolatunk elején történt 4 éve,hogy féltékeny mertem lenni az ex barátnőjére ( aki engem megfenyegetett) és hogy miért nem voltunk közös kasszán ( ő dupla annyi pénzt keresett és nem akartam,hogy eltartson ) Én hiába változok ha ő nem tesz semmit. Tényleg mindent megteszek érte,mosok,főzök,bevásárolok,takarítok,intézem az ő papír ügyeit és a gyerekkel vagyok + magamat se hagyom el figyelek a külsőmre,tornázok,sminkelek...Szóval más nő lehet a dologban :( aki a személyiségével foghatta meg...és lenne tippem is,hogy ki...Azon is gondolkoztam,hogy külön költöznénk egy kis időre,de félek akkor még jobban eltávolodna és végleg elveszítenénk Őt...Bár akkor rájönne,hogy nem magátol tiszta a ruha és nem mosogatja el magát az edény és a hűtő se lesz tele magától. Talán értékelné a most természetesnek tűnő dolgokat. Közös programot ritkán tudunk csinálni mert a nagyszülők vidéken vannak,nekünk meg kocsink sincs...és még elég pici a fiunk,szopizik is 3 óránként ( ezért max 6 órára tudok lelépni ) Köszönöm a válaszokat !
2015. jún. 24. 13:52
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sanszos hogy félremegy,túl sok a "véletlen" meg a gyanús jel.
2015. jún. 24. 16:41
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, én megértem, h szereted és ő a gyermeked apja, de veled mi lesz? Bejárónőként élsz, mosol, főzől, háztartást vezetsz, gyereket nevelsz és várod őt. Én nem tudnék élni egy olyan férfi mellett aki csak ennyit lát bennem, nem tisztel és nem kölcsönösek az érzéseink. A gyermekkel kapcsolatos dolgok is fájó dolgok, szóval férjnek is, apának is nagyon nagyon a béka segge alatt van. Egy házasságot két ember kell cipeljen, ha te most csendben hetekig leülnél és egy szót nem szólnál, akkor vennéd észre, h nem is veszi észre, nem fogja hiányolni.
2015. jún. 25. 00:34
 19/28 anonim ***** válasza:

Az elhangzottak fényében érdemes volna tudni a vagyoni viszonyokat. Tehát hogy Te és ő teremtettetek-e saját lakhatást és megélhetést az összeköltözés előtt, vagy valaki lekötelezettje a másiknak ebben, azaz kényszerhelyzetben van-e a lakhatást és megélhetést illetően.

Gondolhatja-e a férj, hogy ő ezt megteheti, mert úgyis "kénytelen vagy maradni"?

2015. jún. 25. 00:39
 20/28 A kérdező kommentje:
Hála az égnek közös szerzett vagyon nincs. Ilyen nem bonyolítja a dolgot. Ez a lakás az övé amiben most élünk. Nekem van egy garzonom (ami jelenleg albérlőnek van kiadva ) Szóval ha extra esetben mennünk kellene akkor tudnék saját lakásba menni. Remélem azért ilyenre nem kerül sor. És anyagilag is furcsa a helyzet. A fiamnak megveszek mindent amit kell,tényleg Ő az első. Én viszont spórolok amint lehet. Mivel az én Gyedem nem egy hatalmas összeg. Ezzel szemben a férjem él mint hal a vízben. Cigi napi 1 doboz, pia hogyha bulizni megy,mozi,a melóba mindíg rendel kaját,stb...Szóval ő egy hét alatt annyit költ magára mait én egy hónapban. Bár az Ő pénze és nem szólok bele mennyit és mire költ...csak néha bántja a szememet,hogy semmit nem tartalékol valamilyen vészhelyzet esetére. Persze ha valamit mondok,hogy megkellene venni ( télen a fiunk beteg volt és elég drága gyógyszert kapott ) azt pl. kifizette. Tegnap amúgy újra felvetettem a beszéljük témát és annyit mondott,hogy majd hétvégén üljünk le mert most ilyenre nincs energiája...
2015. jún. 25. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!