Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan ciganygyereket akiben a hűseg apro jelet is lattatok mar?
Figyelt kérdés
Ciganyoknal ez csak a csajoknal van meg, de azokat nem ismerem.2015. jún. 11. 12:43
1/11 anonim válasza:
olyan mint a fehér holló...mindenki mondja, hogy létezik, de még senki se látott :D
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem magyarazzak mindig h kit hogyan hanyszor hol szopattak, mikozben a bnojuk a segguket is kinyalja.
2015. jún. 11. 13:00
3/11 anonim válasza:
1(!) roma férfit ismerek aki tényleg becsületes , és a családjáért él , ő a ferjem egyik munkatársa . Külföldön élünk ..a férfinek a családja Magyarországon van . A neje a Mindene. Szóval ez a pasas az én szememben a fehér holló , a ritka kivételek közé tartozik , rácáfol mindarra amit a romákról mondanak .De ez csak ez az egy ember .. Többről nem tudok nyilatkozni , mert nincs a környezetünkben .
4/11 anonim válasza:
Nekem volt egy munkatársam aki nagyon furcsa helyzetben volt, cigány gyerek létére még is a kis pénzét használta ki a barátnője és félre is járt ő még így is vele maradt viszont rá se nézett más nőkre szóval 100% hűséges volt :D
5/11 anonim válasza:
Semmi személyes problémám nincs a cigányokkal (és semmilyen más nemzetiséggel), de minden általánosításnak van igazságalapja. Inkább keresek magamnak egy szép magyar gyereket, legalább azonos kultúra, azonos szokások, nem kell rettegnem, ha megyek hozzájuk, hogy ott a cserga és bezárnak kertecbe. Miért nem jó a többi lánynak a normális magyar pasi? annyi tök édes van és rendesek, kedvesek...
6/11 anonim válasza:
Fehér eberben is ritka,nem a bőrszíntől lesz olyan amilyan valaki,saját életvitele ahogyan látja a világot ahogyan amiennyire szereti a párját.cigány is tud hű lenni,mintahogyan a fehérek.
7/11 A kérdező kommentje:
Semmi bajom a ciganyokkal nekem se, de ez a tulajdonsaguk szemet szurt, jol elszorakozom a nem kotozkodos fajtaval. Azok pedig sztem meg rosszabbak lehetnek ilyen teren is.
2015. jún. 11. 16:18
8/11 anonim válasza:
Én egyet ismerek. De egyébként inkább az igazmondással lesz ott probléma. Szóval mikor azt ecsetelik erősen, hogy kivel, mikor, hányszor, ott lesz az eb hantja, az nem lesz igaz.
9/11 A kérdező kommentje:
ezek tuti igazak sajnos, nem nagyot mondók, azokat fel lehet ismerni
2015. jún. 11. 20:57
10/11 anonim válasza:
Loool :DDD
Jól jegyezd meg: minden cigány nagyot mondó. Nem azért, mert lenézem őket, mert köztük élek, dolgozom, bírom őket minden hülyeségükkel, és egy csomó dolog van, ami miatt tisztelni tudom őket, de hogy náluk nem mondat a mondat, ha nincs benne legalább egy kicsi hazugság, az fix. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!