Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki miért lépett félre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért lépett félre?

Figyelt kérdés
Testverem 25 F,fèlrelèpett,vagyis hagyta h egy màsik nö kèzbe vegye a micsodàjàt :) 50-50 szazalek h kiderul,en azt tanacsoltam h alljon a baratnoje ele es mondja el.mert ha kiderul nagyobb baj lesz.ti miert leptetek felre? Vannak ilyen botlasok?v konkret okbol csaltok?es elmondtatok v kiderult? V soha nem derult ki?nem tudom h jo tanacsot adtam e neki.nemet kort irjatok esetleh miota tart a kapcsolatod?persze tisztelet a kivetelnek
2015. jún. 10. 08:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Am 4 eve vannak egyutt gyerek meg nincs, es azt mondja minden rendben van veluk.csak egxszeruen mem akart nemet mondani,kicsit nem ertem.vannak ilyen helyzetek ahol nem lehet nem tudnak nemet mondani?
2015. jún. 10. 08:55
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Több oka lehet. (Fontos tisztázni, hogy az ember nem monogám faj, hanem poligám, különösen egy férfi nem arra van kitalálva, hogy 20 évesen megnősűljön és 70 évesen úgy haljon meg, hogy egy nővel volt szexuális kapcsolata. Hozzáteszem a nők sem monogám teremtések)

Alapvetően társadalmi konvencióról van szó, ennek a megszegése rendszerint a következő okokból alakul ki:

- A párkapcsolat már közel sem olyan, hogy be akarja tartani.

- A tesztoszteron k. erős hormon, szinte drog. El tud borulni az agy, ha túl erős a kémia.

- szexuális unalom: egyszerűen X év után vágyik másra is

- (főleg a férfiak de sok nő is) el tudja választani a szexet az érzelmektől. Nem kötelezően jár kéz a kézben a dolog.

- Lázad: X idő után úgy érzi ez neki jár, egyszerűen nem hajlandó meghajolni többé a konvenciónak és szokásnak.

- Otthoni szexuális problémák, kevés szex, tönkrement szexuális élet, betegségből fakadó szexhiány, stb... összefoglalóan: szexhiány.

- ...ami nem jutott még eszembe így korán reggel :)

A fentiek végtelen kombinációja.

És persze akad kivétel is. Van akinek olyan a vérmérséklete, hogy tényleg rá sem néz a másik nem tagjaira egy életen át, van akinek gond ellenállni a kísértésnek, de ők vannak kevesebben.

2015. jún. 10. 09:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon igaz amit Dowd. leirt. Akármennyire is fáj. És nő vagyok, férjezett...
2015. jún. 10. 12:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!