Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg lehet ezt/meg kell ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet ezt/meg kell ezt bocsájtani?

Figyelt kérdés

4éve vagyunk együtt,3 éve házasok. Halálosan szeretem. Ez már a 3. házasságom,(elsőnél fiatalok voltunk,megcsalt,2.agresszív volt)neki 2. Van 3gyerekem,akikekkel imádják egymást,végre révbe érhetett volna az életünk.

2.feleségét soha nem csalta meg,nem is érdekelték mellette a nők. Én folyamatosan erősítettem benne,hogy milyen jó pasi,és a társaságom is flörtölős nőkből áll,így mellettem elkezdett bámulni nőket,flörtölni,majd kiderült több hónapja "szórakozik" egy nővel a buszon. Én ennyit tudok,de nem tudom az igazságot! Egymás combját fogták,ölelgették egymást,2x csókolóztak,1x akartak mást is,de a férjem "csődöt " mondott.

Itthon semmi nem változott,kedves,figyelmes,aranyos volt,soha nem késett,tehát csak a buszon találkoztak.Állítólag.Meg egy új facen üzengettek egymásnak.(megbolondítasz stb)

Amikor kiderült eljött velem a nőhöz,mondta neki,hogy csak szórakozott,engem szeret szálljon le róla.Azóta teper nálam ezerrel. Bőg,esküdözik,hogy ő nem ilyen soha többé nem tenné,szeret stb,érzelmileg semmit nem jelentett a nő.

Ő rengeteg mindent bocsájtott már meg nekem,főleg az elején.természetesen nem csaltam meg,de csak a szavamnak hihetett ő is(exemmel találkozgattam 4szemközt (nemcsak)a gyerekek miatt)Figyelmetlen voltam vele,készpénznek vettem,hogy mellettem van,hisztis voltam.

Ez engem is rádöbentett mennyire szeretem.

Megbocsájtható ez? Túl tudom magam rajta valaha tenni?Megbízok majd még benne?Belehalnék ha nem lenne mellettem a gyerekeknek is nagyon rossz lenne,ráadásul 3x-ra is váljak el?Mit tennétek?

Ha csak annyi volt amit mondott megbocsájtható,de akár hazudhatott is.

2015. jún. 5. 05:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy érett, felnőtt, házas!!! ember minek szórakozik bárkivel?...
2015. jún. 5. 07:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én személy szerint azt hiszem, megbocsátanék neki. Mindenki hibázik, ki kisebbet, ki nagyobbat. Ha tényleg ennyi volt, amennyit elmondott, akkor az még talán nem a világ vége, és ha ennyire ki van rajta borulva, akkor lehet, hogy tényleg nagyon megbánta. Mindenesetre ha meg is bocsátasz neki, lassan és fokozatosan tedd, hogy azért érezze a súlyát, és persze tartsd rajta a szemed egy ideig, hogy nem színház-e az esdeklés.
2015. jún. 5. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha megbànta, akkor igen. Vannak olyan férfiak akik ilyenkor még be is tàmadnak, a végén még nekik àll feljebb. Ő legalàbb őszinte volt.
2015. jún. 5. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
A buszon utazva akartak "mast" is, amikor a ferjed csodot mondott? Mert ha nem ott, akkor ok bizony talalkozgattak mashol is.Honnan tudja a ferjed, hogy hol lakik a csaj?
2015. jún. 5. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg lehet bocsátani. Nem kell, ez tényleg csúnya dolog volt a részéről, de lehetni lehet. Ha ő hivatkozna arra, hogy korábban hányszor megbocsátott, úgy rúgnám ki, hogy a lába se érné a földet, ugyanis akkor ő sose bocsátott meg igazán, hanem bosszút állt a sérelmeiért. Te ismered jobban, te döntesz.
2015. jún. 8. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Háát a csődöt mondott valószínűleg azt jelenti, hogy a nő lakásán vagy valahol szexelni akartak, azaz meg akart csalni...
2015. jún. 19. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!