Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti megtudnátok ezt bocsájtani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtudnátok ezt bocsájtani? (Megcsalás)

Figyelt kérdés
szombaton voltam egy buliban. életemben nem drogoztam rettegek az ilyenektől mert pánikbetegvagyok... összesen 2 sört ittam meg nem emlékszek semmire utólag mondták hogy az egyikbe beleraktak valamit... nagyon sokan voltunk így nemtudom kivolt de egy ismerősöm rámírt ma hogy csókolóztam egy haverunkkal... úgy hogy van barátom tudom hogy nincs indok a megcsalásra de semmire nem emlékszek nemtudom ezt még meglehet bocsájtani??
2015. jún. 1. 05:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mondd el a párodnak, aztán beszéljétek meg.

Nem ismerem a körülményeket, nem tudok 100% objektív tanácsot adni.

2015. jún. 1. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem sokba kerül egy adag Gina elkészítése. Engem már ütöttek ki így, valószínűleg mert kiakartak rabolni,haveromat megpróbálták,nekem meg az volt a szerencsém,hogy az adott szórakozóhelyen nem vettem le a kabátom és a belső zsebemben volt a tárcám és a telefonon. Még verekedtem is,semmire nem emlékeztem,csoda nem maradtam ott,ez nem játék. Tudd meg kik voltak ott,nézz utána,kérdezősködj,az életeddel játszott!Barátodnak meg mond el,ha tényleg így volt,elfogja fogadni.

24F

2015. jún. 1. 17:05
 13/13 A kérdező kommentje:
én sem tartom valószínűnek hogy megerőszakolni akartak inkább a nálam lévő értékek kapásból a telefonom kb 80ezer forint használtan, egyébként a mostani dizájnerdrogok már ezresből megvannak (nyilván nem kokain és társai) az meg szerintem nem nagy összeg...
2015. jún. 1. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!