Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet annak, ha egy erkölcsös, becsületes, aranyos férfi megcsalja a feleségét?
"erkölcsös, becsületes, aranyos"
És mellé még figyelmes, lehajtja a wc ülőkéjét, és sosem fingik. Az ilyen csendes pusztítók lépnek legtöbbször félre.
Jó kérdés....
Ez foglalkoztat mostanában engem is. Pasimnak felesége van, mi pedig együtt vagyunk majdnem két éve. Eddig soha nem csalta meg, közel 20 éve házasok. Elvileg becsületes, kedves, aranyos, tisztességes. Csakhogy utobbi időben kezdtem el ezen elgondolkodni, hogy mennyire van ez így. Elvileg szereti a feleségét, de engem is. És soha nem bántaná meg..de akkor mit keres mellettem? Akit szeretünk, nem csaljuk meg, úgy gondolom. Ő meg megcsalja, szemébe hazudik annak, akit állítólag szeret. Ez lenne a szeretet, szerelem? Kezdek rájönni, hogy nem más, mint egy konfliktus kerülő, csak önmagát szerető ember.
És igencsak ad a látszatra, hogy a tágabb család, meg az ismerősök a példás férjet lássák benne. Na ilyenkor gondolom azt, hogy nem lehet belelátni senki életébe, az csak egy dolog, mit mutat...közben lehet teljesen más életet él.
"csendes pusztító" ez tetszik :DD
kérdező:
Elég egyszerű. Szereti a családját, feleségét stb...
De férfi is! Ösztön a vadászatra, az új szexre. Egy ideig el tudja nyomni, de ösztönéből fakad. Idővel felhalmozódik ez a késztetés, és kitör ilyen olyan formában. Frusztrációk/végletes hobbik/megcsalás, kinek mi.
Egészen egyszerűen néha kell neki egy másik női test, érintés, a változatosság jegyében. A legtöbben akik ezt teszik gyakorlatilag fejben eljutnak odáig, hogy fellázadnak a kötelező kizárólagosság ellen és a fellázadást szó szerint is értheted. Egyszerűen nem hajlandó 10-20-30 év után nemet mondani egy új fiatal meztelen nőre, mert rájön, hogy egyszer él, és az élet nem arról szól, hogy elnyomja magát. Ezernyi árnyalatú magyarázat létezik.
Egyszerűen megadja a testnek amit a test kér. Semmi több. (a szerető más tészta! Ott már párkapcsolati gond van, gyakorlatilag kifulladt a házassága)
Itt fogalmi zavarok vannak.
Szerinted mit jelentenek ezek a szavak?
"erkölcsös, becsületes,"
17#
(fele)ség - (egész)ség... Ajj, komolyan ennyire nehéz?
14: Nincs kötelező kizárólagosság.
Az égvilágon semmi nem kényszerít senkit arra, hogy úgy tegyen, mintha monogám lenne, miközben nem az.
Én sem vagyok az, és nem is vonzanak a monogám emberek.
Ezért aki mégis eljátssza, hogy monogám, miközben több kevese van, életvitelszerűen átveri a körülötte lévő emberek többségét, hazugságra, titkolózásra kényszerít másokat, arra az én szótáramban nincsen szó és nincsen bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!