Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok, normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, normálisan gondolkodhat egy olyan nő, aki otthagy egy 20 éves házasságot, három kiskorú (13,7,5 éves) gyereket egy 4 hónapja tartó kapcsolat érdekében? A gyerekeit is az apára bízza a jövőben.

Figyelt kérdés
Mit tehet ilyenkor az apa? Mit gondolnak majd a gyerekek?
2015. máj. 23. 11:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
41%

Egy nő akinek van 3 gyereke, a világ legnagyobb szerelemérzése alatt sem lép 4 hónapos kapcsolatba úgy hogy a gyermekeit hátra hagyja.

Több éves kapcsolat volt.Ezzel nyugodtan megbarátkozhatsz, már mint a gondolattal.

2015. máj. 23. 13:34
 22/38 anonim ***** válasza:
24%
21es, egy 4 honapos kapcsolat merfoldekkel intenzivebb, erosebb hatasu mint egy regi kapcsolat.. pont az eros erzelmi fellangolas tud kibillenteni egy regi allapotbol..
2015. máj. 23. 13:48
 23/38 anonim ***** válasza:
45%

22-es értsd meg, vagy legalábbis próbáld felfogni, egyetlen több (főleg 3!) gyermekes ember sem férfi, sem nő nem lép 4 hónapos kapcsolatra ráadásul úgy, hogy a gyermekeit hátrahagyja.

Az, hogy valaki, valakinek ezt akarja, próbálja beadagolni, mert neki így kényelmes és esetleg ha kiderül a valóság, akkor valaki nagyon megüti a bokáját az egy dolog. A valóság meg egy másik.

Még a világ legnagyobb szoknyapecér pasija se lép 4 hónapos kapcsinál.

2015. máj. 23. 13:55
 24/38 anonim ***** válasza:
30%
74% nem mondom en se, hogy egetni valo boszorkany. Sot, en amondo vagyok, hogy mivel meg soha nem voltam ilyen helyzetben, fogalmam sincs, hogy a no helyeben en lepnek-e. Lehet, hogy igen. Lehet, hogy en is beledolnek a sajat kardomba, mint ahogy o is. Ezen a reszen nem is itelkezem. Marmint azon, hogy szerelmes lett. 20 utan biztos nem volt mar annyira langolo ez a szerelem a ferjjel. Most olyat erez a no, amilyet legalabb mar 17-18 eve nem erzett. Ennek barmelyik halando keptelen ellenallni. Viszont azt tovabbra is fenntartom, hogy egy anya ilyet nem tehet. Egy anyanak az a dolga, hogy a gyerekei mellett marad es kozben foggal korommel kuzd, hogy a ferjevel feltarjak az osszes hibajukat es kompromisszumokat kossenek! Nekem nincs gyerekem, de hasonlo esetben az ajtobol forultam vissza es mondtam azt, hogy megy a franc, hiszen az egy dolog, hogy vannak gondok, de hazok 10 evig nem voltak, akkor kis energiaval megoldhato, hogy legalabb a kovetkezo 10 evben se legyenek. Nem kellett terden allva konyorogni, hogy ne legyek hulye. Magamtol rajottem, hogy az elmult 10 ev tobbet er annal, hogy egy 2 honapos kitero miatt dobjam. Leultunk a parommal es nagyon civilizaltan, nagyon oszinten megbeszeltuk. Es a parom jol is tette, hogy a szeretleknel tobbet nem mondott, mert ez az egy szo engem kepes volt eszhez teriteni. Ha ennek a nonek ennyi nem eleg, akkor menjen. Gondok elobb-utobb abban a kapcsolatban is jeletkeznek majd. Ha jot akar maganak, megtanulja, hogy a problemakkal szembenezni kell, nem elmenekulni eloluk.
2015. máj. 23. 14:05
 25/38 anonim ***** válasza:
43%
23, te nem tudom, hogy milyen vilagban elsz, milyen emberek kozott, de forditva vagy osszerakva. Nem is ertem, hogy ezt te hogy gondolhatod komolyan! Olyan, mintha szinvak lennel, mintha a fuvet keknek latnad! De mindegy amugy, vedd szentul a tevhitedet...
2015. máj. 23. 14:08
 26/38 anonim ***** válasza:
75%

25-ös válaszolónak:

Tudok olyanról akinek 4,5 éves gyereke volt, az asszonykának 2 hónap ismeretség lett elárulva, a valóságban meg több mint 2 éves, 2 éve folyt az adott házasságon kívüli kapcsolat. Nem egy ilyen esetről tudok. És itt az általam írt történetben akkoriban csak 1 gyerek volt az adott családnál.

2015. máj. 23. 14:14
 27/38 anonim ***** válasza:
58%
Jaj 26, ez most fdljogosít arra, hogy kijelentsd, hogy nem létezik olyan, hogy hirtelen fellángolásbol valaki elhagxja a régit, az unalmast, a fárasztót? Te sem gondolhatod komolyan..
2015. máj. 23. 14:19
 28/38 anonim ***** válasza:
72%
A gyermekeit az ember hirtelen fellángolásból sosem hagyja el.Maximum egy férfi, aki a gyermekei életében nem vett részt és idegenek számára.Nincs semmilyen kötődése hozzájuk. De egy anyának mindig van, főleg ennyi gyerek esetében.
2015. máj. 23. 14:22
 29/38 anonim ***** válasza:
31%

Idealista álmodozó, bár neked lenne igazad!

de nincs..

2015. máj. 23. 14:26
 30/38 anonim ***** válasza:
57%

Ez nem álmodozás, ez tény. Ráadásul csak olyan emberrel kezd egy többgyerekes, akiről totálisan megbizonyosodik, hatszázmillió oldalt leellenőrizve, hogy a gyerekeinek tökéletes lenne, és szeretné a gyermekeit (nem csak szövegben, hanem valóságosan is) és itt nem az eltartásra gondolok, hanem ténylegesen az emberségére a másiknak.Csak olyat akire a fejét is ráteszi.

Egy mostohát senki nem tesz a gyerekei közelébe. Legalábbis az okosabbja nem utólag jön rá, hogy egy szörnyet kaptak a gyermekei.

2015. máj. 23. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!