Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok, normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, normálisan gondolkodhat egy olyan nő, aki otthagy egy 20 éves házasságot, három kiskorú (13,7,5 éves) gyereket egy 4 hónapja tartó kapcsolat érdekében? A gyerekeit is az apára bízza a jövőben.

Figyelt kérdés
Mit tehet ilyenkor az apa? Mit gondolnak majd a gyerekek?
2015. máj. 23. 11:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%
Miért 8-as, te milyen kitüntetésre terjesztenéd fel "anyukát"? Sokat elmond rólad a kommented.
2015. máj. 23. 12:04
 12/38 anonim ***** válasza:
35%
Nőből van, tehát ösztönlény. Ha elég jóképű a pasi, nem érdekli semmi más.
2015. máj. 23. 12:06
 13/38 anonim ***** válasza:
69%

Szerelmes. Előfordul. Egyébként a megítéléséhez ennél sokkal többet kellene tudni róla. Az szerintem pozitív, hogy hamar lép, nem évekig hazudozik. Az is, hogy lép, ha rossz a házassága.

De elfogult vagyok, a szüleim együtt maradtak annak idején miattunk. Pokollá tették az életünk. Inkább két kiegyensúlyozott szülő külön, mint két boldogtalan együtt.

2015. máj. 23. 12:17
 14/38 anonim ***** válasza:
64%
8, ne hisztizz, mert nincs igazad. Anyuka helyeben lehet, hogy mi is hasonloan cselekednenk, de itt nem az a kerdes, hogy mi is elkovetnenk-e ezt a hibat, hanem az, hogy ez helyes-e. Es aki azt mondja, hogy helyes, az nem normalis. Nem, nem helyes, ha valaki arra teszi fel az eletet, hogy szul 3 gyereket es ott hagyja oket a pcsaba egy f-ert! Egy anya onnantol, hogy szul, ne a noi vagyait helyezze eloterbe, hanem a gyerekei joletet! Ha a vagyai olyan erosek, hogy menni akar, akkor menjen, de a gyerekeivel! Az anyai kotelessegeit nem lehet eldobni, elfelejteni egy masik pasiert! Ez a no nem csak a ferjet kuldi paslora, hanem a gyerekeit is! Es lehet, hogy a langolo szerelmet es a kalandvagyat megertjuk, reszben el is nezzuk neki, de azt, hogy fsik a gyerekeire, azt mar nem! Milyen ember az ilyen?!...
2015. máj. 23. 12:18
 15/38 anonim ***** válasza:
18%

Jaj 11es, ne gyokerkedj mar

nem kituntetesrol van szo, hanem megertesrol... megerted-e, hogy miert cselekszik, vagy sem

egy e,ber, aki kilep egy kapcsolatbol egy masik kedveert, az keres vala it, ami az elso kapcsolatban nincs meg... elegedetlen, boldogtalan

mi a cel? Megalazni az anyukat, vagy osszetartani a csaladot? Erdemes a buszkeseget elorebb rakni a megoldas kereseseheznkepest?

Szerintetek le lehet nyomni a gyerekek torkan, hogy "hat... anya elment, deszerzek masikat helyette"?

Ha a bosszu celul van kituzve barkinek is, nem erdemes kontaktolni senkinek sem senkivel, mert ott jo mar nem teremhet... es akkor el kell fogadni, hogy a csalad szetesett... a csaladot elhagyo no, es a neki meg nem bocsjto ferfi miatt

igen, hatalmas hiba es felelotlenseg otthagyni a csaladot, de hatalmasabbe a hiba fontossaga a csalad fontossaganal?

Megszunik e az egyeni boldogsag fontossaga a csalad letrejottevel? Szerintem nem, sot, ezt lenne hivatott szolgalni a csalad! Marmint az ember nem kotelessegbol csinal gyerekeket, hanem mert szeretne gyerekeket.... legalabbis joesetben..

Fontos e az egyenek holdogsaga es elegedettsege egy parkapcsolatban? Szerintem abszolut! Es a parkapcsolat megmarad e parkapcsolatnak lenni hazassag, es gyerekek utan is? Ha boldog akarsz lenni, meg kell, hogy maradjon! Keves ember hagyja el a boldogsagat valami masert.... ha elhagyja, boldog volt?

2015. máj. 23. 12:22
 16/38 anonim ***** válasza:
78%
Elolvastam 15-ös művedet. Ostoba vagy!
2015. máj. 23. 12:42
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

15, kozel jarsz az igazsaghoz, csak valahogy mas szemuvegen at nezed a dolgokat. Eloszor is anyuka most hoz egy dontest, hatrahagy mindent. Igen, valoszinu, hogy nem volt boldog, de azt is feltetelezhetjuk, hogy az apuka sem volt boldog, mert ahol az egyik fel indulasra adja a fejet, ott a masik sem hiszem, hogy jol erezte magat. Egy kapcsolat mukodesehez es a tonkretetelehez is 2 ember kell! Raadasul az, hogy asszonyka csapot-papot hatrahagyva lelep, az szamomra inkabb azt sugallja, hogy most o a f utan szalad, mert ha nem igy lenne, nem az lenne neki a lenyeg, hogy akkor es ott es olyan hangosan, ahogy akarjak, ugy essenek majd egymasnak a szeretovel, akkor vinne a gyerekeket is, akkor a gyerekek nem lennenek utban. Itt inkabb ugy tunik, hogy anyuka egy szexturara indul, mert minden "zavaro tenyezot" hatra hagy maga mogott!

Es egyebkent miert kell a ferjnek kotelezoen megbocsajtast tanusitania? O egyszemelykent felelos azert, hogy a csalad csalad maradjon? Ha anyuka 15 ev mulva meltoztat visszaterni, akkor a ferj 15 evig uljon a bejarati ajtoban, figyelve, hogy mikor fordul a kulcs a zarban? NEM! A ferj legjobban azt teszi, ha tullep ezen es eli az eletet es a SAJAT, EGYENI BOLDOGSAGARA KONCENTRAL, mikozben a gyereknevelesben valamelyes titolti azt az urt, amit a nedves bugyogos anyuka hagyott..

2015. máj. 23. 12:45
 18/38 anonim ***** válasza:
18%

Akkor allj bosszut mindenert, haboruzz, es legyel gyoztes, de maganyos

Engem nem erdekel a buszkesegem vagy a tarsadalmi elvaras, en boldog akarok lenni, es ha problema merul fel a kapcsolatomban, akkor azon dolgozni, szenvedni akarok es megoldast talalni... megoldast, ami nekem is es a masiknak is jo. A hiba nem bun... en is hibazok, mas is.. hondolj ostobanak ha akarsz, de en legalabb ne, vagyok gyulolkodo

2015. máj. 23. 12:48
 19/38 anonim ***** válasza:
10%

17es, igen ertelek

nyilvan nem kell 15 evig varni, en is abbol indultam ki, hogy ez csak egy fellangolas... nyilvan, ha a no nem mutat hajlandosagot a visszamenesre, akkor ennyi volt, nem eroszak az ilyesmi

miert a ferfinak kell megbocsajtania, es vigyazni a csaladra? Nem a ferfi dolga... az erosebb es kitartobb dolga... ha ennelmegyek, te ne engedj, ha te mesz el, en nem engedlek..

a ferfi is boldogtalan... valoban, jo meglatas

esmegyebkent itt jon az, hogy mindketten ereztek, megsem tettek ellene... nincs hibas... vagy ha van, mindketten azok... persze, a no lepett es nem jo iranyba, de akkor sem egetnivalo boszorkany, hisz gyakorlatilag barkivel megtortenhet... es ha en hibazok, legyel te normalis... hogy majd ha te hibazol, en lehessek a normalis..

2015. máj. 23. 13:03
 20/38 anonim ***** válasza:
33%
Világosan leírtam, hogy ha a nő végleg hátat fordított a gyerekeknek, akkor hiba volt egyáltalán bevállalni őket. Viszont ha továbbra is az életük része marad csak épp az apával fognak élni, ez lehet egy teljesen normális, érthető döntés is, mert teszem azt mi van, ha kettejük közül csak az apa van olyan helyzetben, hogy biztosítani tudja számukra a megfelelő körülményeket? Maradjon vele, miközben nem szereti? Azzal csak mg jobban elcseszné a gyerekkorukat, a gyerek megérzi, ha nem boldog a család, amiben él. A kérdező egyszerűen nem adott elég infot, hogy rendes véleményt alkothassak, ebből nekem az jön le, hogy csak arra vágyik, hogy idegenek fikázzák kicsit az exét, mert nem jön be neki, hogy dobták. Nyugodtan nyalogassátok csak a sebeket az egoján, én nem fogom.
2015. máj. 23. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!