Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pici dolog de ez ad vmire okot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pici dolog de ez ad vmire okot?

Figyelt kérdés

1 eve vagyunk egyutt a baratommal aki 30 eves. Nem vagyok feltekeny tipus stb , csak az elmult idoszakban sokat veszekedtunk, a szex, nem tudom, hogy az egyutt toltott ido miatt plusz a sok melo miatt fogyatkozott e meg, de az is kicsit kevesebb lett. ( heti 1 2 alkalom de az "minosegi" .) Es o sem panaszkodott, mg inkabb en lennek joban ra allva de o utasitott el, bar ez igy csunya szo, meertettem ot h faradt stb.

Az elejen megbeszeltuk h megtiszteljuk a masikat azzal h ha vmi van inkabb szakitunk egymassal.

Ma szaladgaltunk a varosban, es amig o beszaladt vhva en megvartam ot a kocsiba, es egy hulye kis dolgot vettem eszre.. egy nemregi ures feliteres uditos uveget, de ezt a fajta uditot nem szereti a baratom, nem hogy meg light legyen... kicsit elgondolkodtatott.... nagyon apromdolog meg idegesito lehet igy olvasva, de entenyleg mgbizok a baratomban, csak ez kicsit furcsa volt...

Szerintetek? Into jel lehet? Erdemes rakerdeznem vagy ez semmiseg? Koszi a valaszokat... 20L

2015. máj. 18. 15:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért nem árt résen lenni,mindegy hogyan ismerünk valakit.Én pl. soha nem foglalkoztam a klasszikus témával (hajszál a lakásban,vagy autóban).Na aztán egyszer én is belefutottam :D találtam,de nem foglalkoztam vele,rosszul tettem :)
2015. máj. 18. 17:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Hnap ha talalkozunk megkerdezem :) viccesen :D .. remelem nincs semmi a hatterben mert volt a htvegennra alkalom h mas vezethette a kocsijat a csaladbol. ( tesoja vagy anyuja) Nem gaz ha esetleg (alegrosszabbra gondolva) kapott az alkalmon es azt hiszi h nem lattam meg az res uveget v hulyenek nez, es hnapra virradoan kidobta, nem gaz ha ugy kerdezem hogy mar nincs ott az uveg?
2015. máj. 18. 17:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség... Minden fiú szereti a kólát...:D

Főleg ami viszonylag minőségű Coca, Pepsi, Light :D

Sőt én még a Tesco-sat is meg iszom :D ha arról van szó. mivel annak még tűrhető íze van. majdnem olyan mint a cocáé csak kicsit több benne sztem a cukor az egyikben. meg ilyenek... szóval lehet én voltam :D

2015. máj. 18. 18:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Koszi utolso ez tok ertelmetlen valasz volt de ertekelem a lelkesedesedet:)
2015. máj. 18. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem gáz ha úgy kérdezed meg ha már nincs ott az üveg :)
2015. máj. 18. 18:23
 16/19 anonim ***** válasza:

A tescos value kóla egyébként meglepően finom. Csak hogy én is valami értékeset szóljak hozzá a beszélgetéshez.

Fura dolog a megérzés. Az ember sok mindent lát. Sok mindent észlel. Nem minden tudatosodik benne, ami ott van, de attól azok a dolgok még ott vannak. Életem során megtanultam, hogy a megérzéseknek mindig van valamilyen alapja. Lehet, hogy a saját magam hülyeségéből fakadnak a rossz érzések - ez sem egy lehetetlen dolog. Ugyanakkor számos esetben igazolódtak be a rossz érzések, mert egyszerűen ott motoszkáltak a tudat alatt az intő jelek.

2015. máj. 18. 19:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen 16/16 a Tesco value cola-ról beszéltem :D

Hogy nem sokkal különbözik a rendes (márkástól) de mivel a kérdező nem értette amit le írtam így meg próbálom szájbarágósan :D

Szóval arról lenne szó kedves kérdező! Hogy attól még hogy Light-s a cola attól még ihatta fiú... Tehát nagyon egy ilyenről nem igazán lehet el dönteni hogy fiú vagy lány itta. Mert ha pl azt mondtad volna hogy pl Narancs light-s az üveg... (csak példát mondtam tudom hogy ilyen nincsen) akkor arról jobban ki derülhet hogy lány. Mert én nem tudom nagyon. De tudtom szerint a lányok kevésbé szeretik a kólát...:D Vagyis hát nem tudom... ahol én lakok... én nem szoktam látni lányokat kólával futkorászni nagyon. Max suli-ban de az is csak poharas... palackossal nem igazán :D pedig aztán jár a mi sulinkba elég sok lány... xD :D

2015. máj. 19. 02:23
 18/19 A kérdező kommentje:
17es, azert nem volt jo a valaszod, mert elhiszem h finom, de a baratom finnyas es nem issza meg barmelyiket......:D:D:D De ettol fuggetlenul persze ihatta barki.. ma kiderul:)
2015. máj. 19. 10:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok ki ihatta :D egyébként ha a barátod ennyire finnyás akkor szerintem ő egy lány... xD :D

Csak mert szerintem minden fiú szereti a kólát!... Vagyis itt mindenki :D mert nagyon sok fiú mindig azt issza itt :D

2015. máj. 20. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!